Hälsofrihet - premiär för ny tidning om naturlig hälsa, i januari!

Datum: 2016-12-14  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

National Health Federation Sweden (NHF Sweden) tillhör den äldsta hälsoföreningen i världen. Den amerikanska delen av NHF fyller nästa år 62 år. NHF är den enda förening i världen som innehar yttrandestatus på Codex Alimentariusmöten, det vill säga de möten där världens livsmedelspolitiska beslut fattas och i stort sett alla länder deltar med en eller flera delegater. NHF är den enda ideella organisation som har möjligheten att direkt agera mot livsmedelsjättarnas agenda att sprida skadlig och giftig mat över hela världen och NHF arbetar målinriktat för att kosttillskotten inte ska försvinna men för att GMO (genmanipulerade grödor) ska förbjudas världen över.

I februari kommer Sara Boo och Michael Zazzio att tillsammans med NHF:s president i USA, Scott Tips, representera NHF vid ett Codex Alimentariusmöte i Chennai (Madras) i Indien, där Sara Boo för övrigt är född.

Tidningen Hälsofrihet är helt ny och premiärnumret (nr 1/2017) kommer att skickas ut till föreningens medlemmar och tidningsprenumeranter i mitten av januari. De två redaktörerna är Michael Zazzio och Sara Boo och tidningen fokuserar på just hälsofrihet, fri tillgång till kosttillskott, giftfri och ekologiskt odlat mat. Tidningen skriver om både sjukvårdspolitik och vetenskapliga rön, vilka Michael Zazzio är expert på i egenskap av medicinsk forskare inom hörsel- och balansrubbningar samt neurologi. Det kommer även att publiceras många artiklar om alternativmedicinska metoder och mycket annat som har med hälso- och sjukvård att göra.

Under 2017 kommer de fyra numren av tidningen att innehålla en mycket lärorik artikelserie om landstingens, regionernas, vårdgivarnas och sjukvårdspersonalens skyldigheter inom hälso- och sjukvården och följaktligen även om patienternas rättigheter – från sjukvård på vårdcentralen till gränsöverskridande vård inom EU/EES-området. Artikelserien är en förutsättning att ha läst om man som patient vill kunna ställa krav på sjukvården när man behöver dess hjälp.

I det första numret kommer det en artikel om en helt nyligen genomförd bakteriestudie där de svenska forskarna använde Ionosil, kolloidalt silver för att sanbbt utplåna i stort sett alla bakterier inklusive pneumococker som orsakar lunginflammation samt meticillinresistenta stafylococcus aureus som orsakar sjukhussjukan, vilken är ett stort problem, eftersom den varje år tar livet av många patienter.

Flera artiklar i det första numret handlar om homeopati, om kost och om livsmedel. En artikel beskriver ett utomordentligt viktigt trädprojekt i Indien och en annan artikel handlar om torrblodsmikroskopering. En av de viktiga artiklarna beskriver GcMAF, det nya, kroppsegna undermedlet som botar cancersjukdomar och som redan finns på marknaden.

För att få tidningen Hälsofrihet i sin brevlåda måste man vara medlem i föreningen NHF Sweden. För dem som bor i Norden kostar medlemskapet inklusive tidningen 220 kronor per år och vart och ett av de fyra numren är på 32 innehållsrika sidor. Det är viktigt att betala in medlemsavgiften för 2017 redan nu, annars riskerar man att missa det första numret. Beloppet 220 kronor sätter man in på bankgiro 445-6182 och meddelar samtidigt sitt namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

De som vill prenumerera på flera nummer av tidningen kan göra det, till exempel 5, 10 eller 20 nummer, vilket är lämpligt för dem som har kliniker, hälsobutiker eller liknande. Priserna för sådana prenumerationer återfinns på NHF Swedens hemsida.

Om man bor utanför Norden så beror kostnaden för medlemskap plus tidningsavgiften på var i världen som man bor. Ta kontakt med NHF Sweden för att få det exakta priset för din prenumeration!

Föreningens hemsida finns på www.thenhf.se

5 tidningar per år

NYHETER OCH ARTIKLAR

Vår Facebooksida är kapad!

2018-02-22: Idag, den 22/2 2018, upptäcktes att 2000-Talets Vetenskaps Facebooksida (https://www.facebook.com/2 ...

Föreningsstämman 2018

2018-02-11: Välkommen till vår föreningsstämma 2018 som äger rum i Göteborg den 10 mars. OBS! Lo ...

Trådlös teknik är en folkhälsofara!

2018-02-08: Inför julen damp det ner det ena efter andra reklambladet och reklamhäften i brevlådan, med alleh ...

Streptokocker avdödades med hjälp av kolloidalt silver

2018-01-16: Jag räddade eventuellt mina ben genom att ta livet av de betahemolyserande streptokocker som jag ...

Medborgarjournalisten Bechir Rabani avled i natt, 33 år gammal.

2017-12-16: Vi kan med förfäran meddela att medborgarjournalisten Bechir Rabani, som intervjuades i 2000-Talet ...

Värmeakupunktur - en uråldrig kinesisk läkekonst

2017-12-04: Sam Mac är en ansedd kinesisk läkare som har kommit till Sverige för att erbjuda sin behandlin ...

Sven botade sin cancer med kosttillskott, superfoods, ketogen kost och kolloidalt silver

2017-12-02: Sven Erik är extremt förbannad på myndigheternas sätt att helt ogenerat ljuga medborgarna rätt ...

Kåseri: Beskedet efter 15 fluorfria år

2017-11-29: Ja, jag är en gottegris. Det erkänner jag. Åtminstone en liten minigris som ser till att det ofta ...

Smartphones, smarta för vem?

2017-10-13: I allt fler studier påvisas hur mobilstrålning kan orsaka cancer, men nu höjs röster för att mo ...

Det fria ordet är hotat

2017-09-23: Både myndigheter och massmedia ger sig på det fria ordet trots att det är skyddat av diverse inte ...

Startsida