Sven botade sin cancer med kosttillskott, superfoods, ketogen kost och kolloidalt silver

Datum: 2017-09-03  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

”Skall jag verkligen behöva skämmas?” frågar sig Sven-Erik Nordin från Hälsingland, som botade sig själv från cancer med hjälp av naturliga metoder. Därmed sparade han också samhället hundratusentals kronor, för så mycket kostar det (sammanräknat arbetsbortfall, sjukersättning, sjukvård, läkarlöner, medicin och teknik) att förlänga livet på en cancersjuk människa, några månader eller i bästa fall år.

När Sven sedan ville berätta för andra hur han blivit botad från cancer uppmanades han, av en läsare på Facebook, att istället skämmas för den information han gav, bland annat om kolloidalt silver. Personen menade att Sven spred osaklig information, men kom inte med minsta lilla argument för att så skulle vara fallet.

Genom sin fil. kand. utbildning i beteendevetenskap har dock Sven erhållit förmåga att sätta sig in i vetenskapliga studier, som visar hur man med naturliga och enkla metoder kan stärka immunförsvaret och ta bort de förutsättningar som finns för att cancern ska kunna frodas. Kunskapen om detta fick han införskaffa på egen hand - av sjukvården fick han ingen hjälp. Tvärtom ville de förstöra hans friska celler och förtrycka hans immunförsvar med strålning, operation och kemoterapi – sjukvårdens vanligaste verktyg mot cancer.

Sven har dock med tiden förstått att akademiska meriter är inget att bry sig om. Professorer och läkare har bland de längsta utbildningarna av alla men eftersom deras utbildning i bästa fall bara omfattar några få timmars näringslära är de mycket svältfödda inom ämnet, som dessutom anses vara tabu och motarbetas inom deras yrkesområde.

Sven berättar med sina egna ord om sitt tillfrisknande:

- Jag drabbades för tre år sedan av cancer och genomgick en mindre, ytlig operation. Efter ett par veckor fick jag veta, att operationen inte hade varit tillräcklig. Det fanns cancerceller kvar i min kropp. Specialisterna på min form av cancer förklarade nu enhälligt att jag måste genomgå ett nytt och mycket omfattande kirurgiskt ingrepp, samt efterföljande behandling med strålning och/eller cellgifter. Efter denna behandling skulle jag bli tvungen att bära kompressionsstrumpor under minst ett halvår – möjligen resten av livet, och jag hade blivit allvarligt handikappad.

- Nu vägrade jag gå med på den planerade behandlingen. I stället lade jag om min kost till rejält – till kolhydratreducerad sådan - och jag började med intag av kosttillskott i form av ett antal vitaminer och mineraler – samt gurkmeja, bittra aprikoskärnor, ingefära och kolloidalt silver.

- Varje morgon har jag ätit en tallrik med naturell yoghurt, Crème Fraiche och ett par matskedar ekologiskt kokosfett. I detta har jag blandat:

 • 2 rågade matskedar gurkmejapulver
 • En nypa malen svartpeppar (underlättar upptaget av den aktiva substansen kurkumin i gurkmeja)
 • 1 msk hackad färsk ingefärsrot
 • 8 - 10 bittra aprikoskärnor
 • 1 msk torkade ekologiskt odlade aroniabär
 • 1 msk frysta blåbär (”hemplockade”)
 • 1 msk frysta hallon (”hemplockade”)
 • 1 msk pumpakärnor

Efter denna måltid har jag tagit:
 • D-vitamin ( 2 x 2500 IE)
 • C-vitamin (1000 mg) – sedan en sådan tablett mitt på dagen och en på kvällen
 • 1 kapsel Omega 3 (fiskolja, ca 900 mg)
 • Magnesium (20 ml i flytande form)
 • Zink (20 mg)
 • Selen (220 mikrogram)
 • Algtabletter, 8 st (blåstång, spirulina, knöltång)
 • Kolloidalt silver (1 msk, fem ggr/dag)

- Många tycker förstås, att det måste bli ett förfärligt ”pill” med allt detta, men det blir snabbt rutin. Och om det bokstavligen gäller ens liv, så tycker jag nog att man kan stå ut med det - särskilt om man beaktar de biverkningar skolmedicinens behandlingar medför!

Resultat


- Resultatet blev att jag efter en tid var cancerfri, och hela tiden har jag mått bra, förutom under första perioden efter den mindre operationen, då man gav mig en infektion, som gjorde att jag måste gå igenom tre antibiotikakurer i följd och därför hade matsmältnings­problem närmare ett år efteråt (hade då inte än insett att kolloidalt silver kan ersätta penicillin).

Slutsats


- En ny stor operation hade säkert kostat åtskilliga tusen kronor. Efterföljande behandling med cytostatika hade kostat tiotusentals kronor i månaden. De mediciner och den vård som krävts efteråt i övrigt, bland annat p.g.a. ett utslaget immunförsvar, samt kompressionsstrumpor mm hade gått på många tusen sammanlagt. Kostnaden för samhället har nu alltså inskränkt sig till några ultraljudsundersökningar och läkarbesök för efterkontroll. I stället för dyra mediciner har jag för egna pengar köpt alla vitaminer och mineraler och kolloidalt silver mm. Kostnad för samhället i den delen alltså noll kronor.

- Dessutom har jag delat med mig av mina erfarenheter och fått ytterligare några att bli cancerfria med min alternativa (och billiga) metod.

På Svens egen hemsida med det mycket fyndiga namnet Svaradoktorn.se kan du läsa mer om hans metod (skrolla ner till just rubriken ”Min metod”). Där beskrivs varje ingrediens i metoden ovan:

http://www.svaradoktorn.se/426070622

5 tidningar per år

NYHETER OCH ARTIKLAR

Smartphones, smarta för vem?

2017-10-13: I allt fler studier påvisas hur mobilstrålning kan orsaka cancer, men nu höjs röster för att mo ...

Det fria ordet är hotat

2017-09-23: Både myndigheter och massmedia ger sig på det fria ordet trots att det är skyddat av diverse inte ...

Sven botade sin cancer med kosttillskott, superfoods, ketogen kost och kolloidalt silver

2017-09-03: ”Skall jag verkligen behöva skämmas?” frågar sig Sven-Erik Nordin från Hälsingland, ...

Lev länge med kinesisk visdom

2017-07-11: Vi frågade den kinesiske läkaren Sam Mac i Malmö om hans bästa tips för att leva ett långt och ...

Noll rättssäkerhet i Sveriges domstolar

2017-07-10: När Anders Sultan förlorade förtalsmålet mot Helsingborgs Dagblad stod det klart hur grundlagssk ...

18 781 gånger bättre hörsel efter behandling med laser och rTMS

2017-06-12: Läs gratis hela artikeln om AudioLaser-kliniken i Hovmantorp i Småland. Klinken är nu inne på ...

Jordisering kan minska världssvälten!

2017-05-03: Miljöinnovatören från Skurup, Börje Gustavsson, visar i detta videoklipp hur man tar tillvara p ...

Öppet brev till folkhälso- och sjukvårdsministern

2017-05-03: Ett rådslag om framtidens cancervård Kan symptombilderna vid olika sjukdomstillstånd å ...

Hälsofrihet - premiär för ny tidning om naturlig hälsa, i januari!

2016-12-14: National Health Federation Sweden (NHF Sweden) tillhör den äldsta hälsoföreningen i världen. De ...

En Läkare och en Doctor diskuterar kolesterol, statiner och Macchiarini i EM-fotbollens Frankrike

2016-06-24: Med detta somriga och hoppfulla samtal om kolesterol, som utspelade sig i Frankrike för några daga ...