Befria Europa från vaccinationstvånget

Datum: 2017-07-11  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Italien håller en lag på att antas om tvångsvaccinering av barn. Nästa år står Frankrike står på tur och andra länder förväntas följa efter.

Det är inte tolerabelt att medicinska beslut rörande barn ska fattas över huvudet på föräldrar. Att barn som skadas av läkemedel ska tvingas att fortsätta att underkasta sig läkemedels­behandlingen är helt oacceptabelt och att det dessutom ska vara förenat med höga böter (upp till 75 000 kr/barn och år) med risk för att förlora vårdnaden bryter dessutom mot en rad lagar och förordningar. Detta måste både föräldrar och politiker få kännedom om!

Därför har 2000-Talets Vetenskap i samarbete med NHF Sweden initierat projektet FreedomEurope.net som är en nätbaserad demonstration.

Du deltar i demonstrationen genom att sprida och dela vår symbol (bild): två händer som bryter sig loss från ett rep och som kan antas som profilbild i sociala medier och/eller läggas ut på din hemsida.

Vi arrangerar även en fototävling i samband med detta, där du kan vinna 500 kr samt en prenumeration på tidningen 2000-Talets Vetenskap och tidningen Hälsofrihet.

På freedomeurope.net får du information om:

- nyheter om vaccinationer
- aktuella vaccinationslagar i Europa
- namninsamling mot tvångsvaccination
- videos och länkar

Här besöker du FreedomEurope.net

Här kan du även gå med i den nya Facebook gruppen FreedomEurope.net

Här laddar du gratis ned artikeln "Läkemedelsfaschismen tar kommandot i Italien", som fanns i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap.Startsida