EVENEMANG & FÖRELÄSNINGAR

<- Tillbaka till evenemang & föreläsningar


Mirakelmässan


Datum: 19-06-15, t.o.m. 2019-06-16
Plats: Se hemsida, Östersund
Arrangör: Zeurora
Kostnad: Gratis
Länk: http://www.zeurora.se/
MIRAKELMÄSSAN i Umeå arrangerars två gånger per år med lokala utställare men det kommer även utställare från andra platser i Sverige och övriga Världen. Vårens mässa år 2018 hade utställare från Indien, England, Norge, Finland och Sverige.

MIRAKELMÄSSAN bygger på helhetshälsa så som inre harmoni, skönhet, kroppsbehandlingar, andlig vägledning, träning, coaching, kost, näring, utveckling m.m. för ditt välbefinnande på alla plan. Tillsammans med våra Mirakelutställare skapar vi en mötesplats för att öka hälsomedvetandet och andligheten i vårt samhälle där man ges utrymme och möjlighet att skapa nya bekantskaper, få inspiration och hjälp med att öka sin livskvalitet.

Våra Mirakelutställare finns här för Dig och kan hjälpa Dig framåt gällande din hälsa och välmående på många plan. Så kom och mingla och träffa många nya vänner under Mirakelhelgen.
OBS! Vi kan inte garantera att detaljer om tid och plats stämmer på föreläsningar som inte arrangeras av Föreningen 2000-Talets Vetenskap. Kontakta arrangören för aktuella uppgifter.


5 tidningar per år


Kommande 10 evenemang

Startsida