EVENEMANG & FÖRELÄSNINGAR

<- Tillbaka till evenemang & föreläsningar


Meditation för healing och frekvenshöjning


Datum: 19-09-19
Plats: Soltemplet, Östra Kristinelundsvägen 14, Malmö
Arrangör: Soltemplet
Länk: https://www.facebook.com/events/918962335115049/
Hösten 2018 fick jag information från min guide om att jag skulle hålla denna meditation och hur bra den är för alla som vill höja sin energivibration och följa med från 3D till 5D. Jag undervisades flera nätter och informationen har fortsatt att fyllas på successivt. Jag har ritat bilder som är baserade på denna information för att beskriva det jag pratar om.

Jag berättar hur eventuella obalanser i chakrasystemet och auran kan påverka en frekvenshöjning och vad du har att vinna på att jobba med dig själv för att höja dina vibrationer och hur det kommer sig att alla vibrerar olika. Det är detta som somliga kallar för uppstigningsprocessen eller medvetandehöjning.

Efter det leder jag en meditation där vi först går igenom, renar och balanserar chakrasystemet, vidare till den fysiska kroppen och auran. Intentionen är att vi ska rensa gamla energier och fylla på med ny energi, kanske kan du till och med bli medveten om din egen energivibration. Detta kan hjälpa dig i din andliga och personliga utveckling, synkronisera med ditt liv och moder jord.

När jag jobbar med balansering och utrensning, är jag extremt noga med att alltid be våra hjälpare att vara med så att allt blir som det ska. Att vi tar exakt det steg framåt som vi är redo för men som vi kanske inte har tagit för att något har varit i vägen. Att vi inte går in och manipulerar, att inte forcera fram något som vi inte är redo för.

250 kr/pers betalas kontant på plats eller swish 235543806.

Anmäl dig genom att ringa till Ann på Soltemplet 040-91 98 68, det går bra att tala in ett meddelande på telefonsvararen.

Lite om mig: Jag är maskiningenjören som bytte väg mitt i livet. Från att sälja stål till att för drygt fyra år sedan bli egen företagare och jobba som medium, healer, mindfulnessinstruktör, kurshållare och lite annat smått och gott.

Om du vill veta mer om mig så se min hemsida camillasänglarum.se
OBS! Vi kan inte garantera att detaljer om tid och plats stämmer på föreläsningar som inte arrangeras av Föreningen 2000-Talets Vetenskap. Kontakta arrangören för aktuella uppgifter.


5 tidningar per år


Kommande 10 evenemang

20-02-29
Ängla Mässa, Södertälje
20-03-08
20-03-08
20-03-08
20-03-14
20-03-28
20-03-30
Startsida