EVENEMANG & FÖRELÄSNINGAR

<- Tillbaka till evenemang & föreläsningar


Hälsokväll med Fri Tanke på NK


Datum: 19-12-05
Tid: 18
Plats: NK, Hamngatan 18-20, Stockholm
Arrangör: Fri Tanke
Länk: https://www.facebook.com/events/469998103726389/
Hur håller vi oss friska och hälsosamma genom livet? Råden om vad vi bör äta, träna och tänka är många och motsägelsefulla. Vad stämmer egentligen?

Forskningen visar att det inte finns några “quick fixes” men att vägen till hälsa inte behöver vara självspäkande. Tre nya böcker ger perspektiv och handfasta råd att navigera efter.

I "Frisk utan fusk" slår medicine doktorerna Maria Ahlsén och Jessica Norrbom hål på myter om hälsa. Vi får lära oss att socker inte är ett gift och att kokosolja inte är ett mirakelmedel.

Dagens snabbrörliga och föränderliga samhälle ställer större krav än tidigare på att vi måste vidareutvecklas livet ut. Yrken blir obsoleta och tekniken förändrar hur vi lever i vardagen. I "Livsutvecklingens psykologi" hjälper Kristina Elfhag, psykologiforskare, läsaren att fortsätta växa och utveckla sitt “jag”.

Varmt välkomna på en hälsokväll med Fri Tanke på NK! Passa på att fynda en bok eller två inför jul och ge dig själv eller en vän en guide för januaris hälsolöften.

Vin finns att köpa för 20 kr/glaset.

När: 5 december
Tid: kl 18:00

Ingen föranmälan krävs.
OBS! Vi kan inte garantera att detaljer om tid och plats stämmer på föreläsningar som inte arrangeras av Föreningen 2000-Talets Vetenskap. Kontakta arrangören för aktuella uppgifter.


5 tidningar per år


Kommande 10 evenemang

Startsida