Föreläsningar online

Här hittar du ett urval av föreläsningar med personer som varit aktuella i tidningen 2000-Talets Vetenskap. Vi tar tacksamt emot förslag på andra föreläsningar. Kontakta oss!


How to treat cancer - Cancer is Fungus - Dr Tullio Simoncini

2013-års Gnistanpristagare Dr Tullio Simoncini presenterar här sin forskning om att cancer egentligen en svamp. Se även Erik Enbys föreläsning nedan, som visar samma slutsats.

Om kolloidalt silver med 2010-års gnistanpristagare - Anders Sultan

I anslutnig till 2000-talets vetenskaps årsmöte i Göteborg passade man på att dela ut år 2010 Gnistanpris. Priset gick till Anders Sultan från Löddeköpinge för att ha försvarat det kolloida silvret mot myndigheternas påhopp.

Här kan du se hela föredraget på Youtube:
Del 1 | Del 2 | Del 3 | Del 4

Erik Enby - Cancer är en svamp!

Kan cancer vara en svampväxt? Efter att ha mikroskoperat blod och andra kroppsvätskor från sjuka patienter i många år, har Erik Enby kommit fram till att alla kroniska sjukdomar har samband med mikrobiologisk växt i kroppsvätskor och vävnader. Och efter att ha hittat svampliknande växt i cancersjuka patienter har han börjat utforska teorin att cancer i själva verket är svamp.

Om LCHF

Andreas Eenfeldt - Matrevolutionen - En föreläsning om LCHF från Los Angeles 2011 (engelska 44 min)

Andreas Eenfeldt - Matrevolutionen. Samma föreläsning som ovan på svenska (46 min)

Annika Dahlqvist föreläser om LCHF. Del 1 av 18.

Andreas Eenfeldt intervjuar Annika Dahlqvist om sin erfarenhet av LCHF (39 min).

Joel Wallach

Dr Joel D. Wallach föreläser om näring och hälsa

Naturläkaren, agronomen och veterinären Dr Joel Wallach föreläser om naturlig hälsa och hur viktigt det är med extra tillskott av vitaminer & mineraler eftersom de inte längre finns i tillräcklig mängd i vår föda.

Del 1 | Del 2 | Del 3 | Del 4 | Del 5 | Del 6 | Del 7 | Del 8

Här finns även en presentation om Dr Wallach

ÖVRIGA FÖRELÄSNINGAR

Kost och hälsa

Benjamin Fuchs, apotekare med inriktning på hudvård och näring föreläser om hormoner, vitaminer och mineraler, Omega 3, proteiner tarm och maghälsa mm.

Mats Humble (60 min). Överläkare Mats Humble berättar om pågående forskning kring D-vitaminets många positiva hälsoeffekter. Föredraget hölls på Naturhistoriska riksmuseet, Stockholm, 2011-10-26.

Kortare klipp mm

Dr Erik Enby (7:36 min, eng). Video på vital cancersubstans som demonstrerades på världskongressen i gynekologi och obstetrik – FIGO – Montreal, Canada, 1994.

Bruce Fife (flera klipp), naturläkare, om kokosoljans fantastiska egenskaper.

Nyhetsmorgon på TV4,Slipp krämpor med en basisk kropp

Professor Johan Moan (Norwegian Radium Hospital och Osla universitet) om vitamin D

 

Startsida