Bli medlem / prenumerant!


För svenska adresser

Här blir du medlem/prenumerant och få tidningen 2000-Talets Vetenskap direkt hem i brevlådan. I medlemsavgiften, som är 230 kronor för år 2016 så ingår de fem nummer av tidningen som kommer ut under året. Efter att du skickat din beställning nedan får du en tidning från 2014/15 för 19 kr jämte ett inbetalningskort. När du har betalat börjar ditt medlemsskap gälla.

För att bli medlem/prenumerant fyll i formuläret och klicka på "skicka"

Dina uppgifter
Förnamn: Fältet kan inte vara tomt.
Efternamn: Fältet kan inte vara tomt.
Adress: Fältet kan inte vara tomt.
Postnr: Fältet kan inte vara tomt.
Ort: Fältet kan inte vara tomt.
Telefon:
E-post:

Vill du ge bort en prenumeration i gåva? Klicka i så fall här!


Håll dig uppdaterad
Jag vill gärna ha Föreningen SARAs nyhetsmail med tips på föreläsningar och lokala aktiviteter mm. (OBS! din mailadress lämnas inte ut till annan part):
Ja: Nej:
Spamkontroll
Vilken årstid är det i januari? (Tips: inte sommar, höst eller vår)


Villkor

Vi har enbart medlemskap/prenumeration per kalenderår. När du beställer här får du en gammal tidning från ett tidigare år tillsammans med inbetalningskort. När du betalt och vi kan bekräfta att betalning inkommit skickar vi alla nummer som redan kommit ut i år. Skulle du ångra dig, eller finner att innehållet i den tidning du fått från tidigare år inte motsvarade dina förväntningar så betalar du enbart 39 kronor för den. Var noga med att då ange den betalkod du fått. Detta täcker våra omkostnader för utskicket och vi stryker dig från kreditregistret.