Kolloidalt silver hindras från att nå fram till eboladrabbade områden

Datum: 2014-12-17  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Nytt påhopp på kolloidalt silver i media samtidigt som läkemedelsbolagen vädrar klirr i kassan med nytt vaccin

Media och myndigheter har nu återigen bestämt sig för att smutskasta kolloidalt silver och i synnerhet Anders Sultan med hans företag Ion Silver som tillverkar kolloidalt silver. Denna gång är det Joakim Björk på Helsingborgs Dagblad som iklär sig rollen som ”agent Smith”, infiltrerar den slutna Facebookgruppen Kolloidalt Silver 2.0 och kopierar citat från Anders Sultan i samma häxjaktmanér som vi så väl känner igen från dagarna före riksdagsvalet.

I HD - artikeln beklagar man sig över Anders Sultans uttalanden om silvrets positiva effekter (som gjorts i ett slutet forum) och framför samma gamla ogrundade påståenden om att silver skulle vara hälsofarligt. Men den som ser bakom ridån frågar sig: Varför händer detta just nu? Tja, ingen person har meddelat några sidoeffekter av silvret, tvärtom har hundratals nya människor rapporterat att de blivit av med den ena krämpan efter den andra när de använt kolloidalt silver (se länk till 500 - sidigt dokument med användarberättelser nedan).

Så vad har då hänt? Jo, virussjukdomen ebola har nu skördat 10 000 offer och läkemedelsbolag arbetar tillsammans med amerikanska myndigheter (t.ex. NIAID) för att utveckla patenterade vaccin mot Ebola. Det luktar pengar! Mycket pengar! Samtidigt skänker (!) silvertillverkare stora mängder kolloidalt silver till de drabbade länderna, men sändningarna stoppas konsekvent innan de ens hinner fram till länderna, efter påtryckning av, vem? De amerikanska myndigheterna!

Men samtidigt nås vi av uppgifter från landet Sierra Leone där man börjat testa kolloidalt silver på ebolapatienter och det fungerar! Dessutom verkar konsumenterna ha genomskådat silverkritiken, för trots att myndigheterna förbjöd kolloidalt silver som kosttillskott 2010 köps produkten som aldrig förr (som vattenreningsprodukt) och Ion Silver har nu svårt att hålla jämna steg med efterfrågan.

Mer information:
Anders Sultan om Kolloidalt Silver i tidningen 2000 - Talets Vetenskap och i TV - kanalen Canal 2:nd opinion:
http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03-2art1.htm
http://2op.se/2013/09/23/kolloidalt-silver-skapar-oreda-men-for-vem/

Facebookgruppen Kolloidalt Silver 2.0 (sluten grupp):
https://www.facebook.com/groups/353447591456827/

Fakta om Kolloidalt Silver av företaget Ion - silver:
http://www.ion-silver.com/silver.htm

Samlade användarberättelser från Facebookgruppen Kolloidalt Silver 2.0 (OBS! Det kan ta lite tid att ladda ned dokumentet då det är på närmare 500 sidor):
http://2000tv.se/anekdoter/anvandarberattelser_kolloidalt_silver_2_0_facebookgrupp.pdf

Silver används mot Ebola i Sierra Leone och verkar fungera:
http://www.naturalnews.com/047101_ebola_colloidal_silver_government_seizure.html
http://www.inquisitr.com/1545317/ebola-treatment-is-working-according-to-official-in-sierra-leone-so-why-such-opposition/
http://en.starafrica.com/news/sierra-leonean-minister-advocates-use-of-new-drug-to-treat-ebola.html

http://www.prweb.com/releases/2014/10/prweb12264647.htm

Kolloidalt silver – hjälp eller stjälp, Marina Ahlm
http://vaccin.me/2012/06/05/kolloidalt-silver-hjalp-eller-stjalp/
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap för endast 280 kr per år så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida