Kolloidalt silver - naturligt val för företag

Datum: 2015-11-28  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Kolloidalt silver - naturligt val för företag

Anne Blom Städservice i Älvsjö har under många år använt sig av kosttillskott för att hålla sin personal frisk. Under 2015 har företaget vuxit till 50 anställda.

Ett städföretag har tyvärr ofta en hög sjukfrånvaro. Genomsnittet i branschen ligger på 5% men hos Anne Bloms Städservice låg snittet på 1,3%, redan så långt tillbaka som 2007.

”Det här är ett upplägg som både personalen och företaget tjänar på. Friska medarbetare slipper karensdagar och företaget slipper sjukfrånvaro. Företaget investerar varje år mera än 100 000:- i friskvård och får tillbaka mera än dubbelt så mycket i minskade kostnader,” förklarar Anne Blom.

Den mest använda produkten i företaget är kolloidalt silver som effektivt dödar svamp, virus och bakterier och därmed förebygger och även botar uppkomna förkylningar.

Hon rekommenderar alla arbetsgivare som har problem med höga sjuktal att använda kolloidalt silver och kosttillskott som D-vitamin vintertid då vi saknar solljus i vårt land. Ofta styr sedan det individuella behovet hos den anställde om man behöver MSM eller andra typer tillskott.

Nyckeln i sammanhanget blir ofta en hälsorådgivare med kunskap om vad som behövs. Där har vårt företag hittat helt rätt, förklarar Anne Blom vidare och avslutar vårt samtal med att påpeka:

"Rätt använda har de här produkterna en fantastisk effekt”. ”De har hjälpt mot astma, allergier och allmän trötthet och ger personalen den energi som behövs för att göra ett bra jobb hos våra kunder.”
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap för endast 280 kr per år så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida