Vår Facebooksida är kapad! - 2000-Talets Vetenskap

Vår Facebooksida är kapad!

Datum: 2018-02-22  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Idag, den 22/2 2018, upptäcktes att 2000-Talets Vetenskaps Facebooksida (https://www.facebook.com/2000taletsvetenskap/) har kapats och länkats till kontot https://www.facebook.com/ms.jlewis.

Denna kapning kommer mycket olägligt bara ett par veckor innan vårt föreläsningsseminarium om Wifi, Vaccination och Cancer i Göteborg lördagen den 10/3.

Föreningen har bara för en kort tid sedan varit utsatt för ett försök att stoppa oss från att hyra en lokal till vårt seminarium (en genomgående och avslöjande exponering av detta försök kommer i nr 1/18 av tidningen!). Det är därför inte alltför långsökt att misstänka att även denna FB-kapning ligger i samma linje.

Som vanligt är det svårt att veta vad man ska göra i sådana här situationer men vi har anmält händelsen på alla möjliga sätt till Facebook. Vi får se hur lång tid det tar för dem att agera.

Tyvärr har vi på Facebookkontot en pågående kampanj om vårt föreläsningsseminarium i Göteborg vilken även den kan ha påverkats i samband med kapningen.

Alla som har tips på övriga åtgärder är välkomna att kontakta oss (klicka på "Om" i menyn ovan).

Uppdatering den 2018-02-22 kl 12:14:
Nu fungerar vår FB igen. Vi har själv gjort åtgärder för att säkra kontot och kanske även FB var snabb att göra ändringar. Vi har dock inte fått någon respons från supporten ännu.
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida