Länkbibliotek

Nedan listar vi några hemsidor som vi för närvarande rekommenderar ett besök. Övriga länktips ser du i höger kolumn. Tipsa oss gärna om fler länkar och rapportera gärna brutna sådana. Vill du länka till oss? Läs mer om länk- & bannerutbyten här.


Newsvoice

Newsvoice.se drivs av Torbjörn Sassersson och har bl.a. siktet inställt på att bevaka nyheter som rör naturliga metoder om hälsa och välbefinnande. Newsvoice drar sig inte för att avslöja korruption och maktmissbruk.

Alliance for Natural Health (ANH)

Alliance for Natural Health (ANH) är en internationell motsvarighet till KAM. ANH har nu en svensk hemsida och där kan man läsa om hur ANH har inlett en domstolsprocess för att pröva EU:s direktiv om kosttillskott och få detta upphävt i EU-domstolen. Om direktivet träder i kraft kommer uppåt 80 procent av dagens sortiment i hälsokostaffärerna att försvinna från butikshyllorna. ANH behöver ditt stöd för att kunna driva vad t.o.m. amerikanska jurister säger är världens viktigaste mål för att skydda individens valfrihet kring sin egen hälsa. Gå med i ANH och hjälp till att stoppa EU:s vitaminförbud.

Kostdemokrati

Kostdemokrati.se är ett "folkhälsouniversitet" på webben om kost, hälsa, miljö och demokrati, inkluderande "upproret mot lättprodukter".

Livshälsan

Livshälsan är en läkarmottagning i Stockholm där flera mycket erfarna läkare inom Biologisk Medicin/Komplementär medicin är verksamma - inte minst Karl-Otto Aly. 3. Kostdemokrati

IMF-Klinikerna

IFM-klinikerna Terapeut Peter Wilhelmsson som skrivit böckerna Ett Friskare Liv och Lev Ung Längre (se recensioner på länken Vi recenserar) har startat 2 st kliniker med inriktning på Integrerad Funktions-Medicin (IFM). Här sätter man Hela människan i fokus, erbjuder tester som den konventionella vården ej har i sin arsenal och även individanpassade åtgärdsprogram. IFM-klinikernas föryngringsprogram bygger på mångårig forskning från USA. 3. Kostdemokrati

Vaccin.me

Det började med en inbjudan till en liten samtalsträff om vaccinering. Nu reser Linda Karlström runt och föreläser om riskerna med vaccinering. Vaccin.me är Lindas informationssida om riskerna med vaccinering. Innehåller senaste nytt om ämnet ett stort artikelarkiv med länkar till video och intervjuer mm.

Näringsmedicinsk tidskrift

Näringsmedicinsk Tidskrift är en tidning som presenterar de senaste rönen inom näringsterapi och funktionsmedicin. Den verkar också för ett samarbete mellan den så kallade alternativa/funktionsmedicinen och skolmedicinen.

National Health Federation Sweden

National Health Federation är en internationell och ideell organisation vars syfte är att utbilda konsumenter i hälso- och frihetsfrågor, skydda den enskildes rätt att själv kunna välja att konsumera hälsosam mat, ta kosttillskott och använda alternativa terapier. The NHF tillåts att både närvara och tala vid möten i Codex Alimentarius-kommissionen – det högsta internationella organet för livsmedelsstandarder.

Klokast/Alternativjournalen

Klokast.se och Alternativjournalen.se Kloka Gubben - Stridbar och alltid uppdaterad debattör med

Erik Enby

Enby.se Erik Enby - Sveriges medicinska auktoritet på begreppet pleomorfa mikroorganismer. Läs mer om Enby och pleomorfa organismer i 2000-Talets Vetenskap bl.a. nr2 1996 och nr2 1997. (Båda numren finns uppladdade fria för läsning)

Dr Annika Dahlqvist

Gnistanpristagaren Annika Dahlqvists LCHF-blogg behöver väl numera inte beskrivas närmre.

Kostdoktorn - Andreas Eenfeldt

Andreas Eenfeldt är läkare i Karlstad, specialist i allmänmedicin och driver en av Sveriges mest besökta LCHF-bloggar.

Sanna Anandala Ehdin

Sanna Ehdin är immunolog och har sedan länge en mycket informatin hemsida där man kan hitta goda råd för en mängd olika hälsoproblem som t.ex. huvudvärk till parasiter, dålig hy och astma.

 

ÖVRIGA LÄNKAR
Tidskrifter - Alternativa

Svenska / nordiska

Hälsofrihet (NHF Sweden)
LCHF-Magasinet

Miljömagasinet
Näringsmedicinsk Tidskrift
Ljusglimten (Elöverkänsligas riksförbund)
DSM (Debatt Sanningssökande Mediakritik)
Odlaren (Ekologiskt trädgård)
Helsemagasinet
Naturlgt om hälsa
Kurera (kan endast hämtas i butik)


Internationella

Nexus magazine
New Dawn
What Doctors Don't Tell You
LifeExtension Magazine
Townsend Letter
Elektromagnetisk strålning
Mobiltelefoni.tv
Vågbrytaren - Riksföreningen mot hälsovådlig strålning och elektromagnetisk strålning.
Vågbrytaren Stockholm
Strålskyddsstiftelsen
Elövkänsligas Riksförbund (eloverkanslig.org)
Elöverkänsligas riksförbund (fub)
Elöverkänslig.se
Läkemedel & biverkningar
Startsida