Untitled Document

Påverka!

Hjälp till att påskynda utvecklingen mot en holistisk naturlig sjukvård och giftfri miljö!

Förutom att bli medlem i Föreningen 2000-Talets Vetenskap finns det många andra sätt att stödja holistisk naturlig sjukvård och giftfri miljö. Nedan följer våra bästa tips!


1. Skriv på en namninsamling

Ett enkelt sätt att göra din röst hörd. Namninsamlingar som vi stödjer ser du i listan till höger.

2. Stöd Alliance for Natural Health (ANH)

Alliance For Natural Health är en av de få organisationer som stödjer kampen för din rätt till naturlig hälsa och som samtidigt har inflytande i EU's lagstiftning. De har under åren vunnit historiska rättsprocesser, vilka bl.a. inneburit att du fortfarande kan använda vitaminer och mineraler i fungerande doser. Alla donationer till ANH är mycket behövliga och tas tacksamt emot.

Här kan du göra en valfri donation.

3. Gå med i National Health Federation - Sweden

National Health Federation är en internationell och ideell organisation vars syfte är att utbilda konsumenter i hälso- och frihetsfrågor, skydda den enskildes rätt att själv kunna välja att konsumera hälsosam mat, ta kosttillskott och använda alternativa terapier. The NHF tillåts att både närvara och tala vid möten i Codex Alimentarius-kommissionen – det högsta internationella organet för livsmedelsstandarder.

Här blir du medlem   |   Här kan du göra en donation

4. Dela med dig av din erfarenhet av naturlig hälsa

Dela med dig av din erfarenhet av alternativa produkter och metoder på vår sida med användarberättelser www.anekdoter.se. Ju fler som blir medvetna om vilka naturliga alternativ det finns till läkemedel och operationer desto färre slipper utstå långvariga lidanden inom den nuvarande symptombehandlande sjukvården. Du kan vara helt anonym om du vill.

Här kan du skriva din erfarenhet.

5. Ge bort en prenumeration av 2000-Talets Vetenskap i present

Ge bort en prenumeration av 2000-talets Vetenskap i present.

Här ger du bort en prenumeration.

6. Gör oss kända på Facebook

Gilla vår Facebooksida! Och skriv något positivt om vår tidning på Facebook. Ett enkelt sätt att göra tidiningen 2000-Talets Vetenskap mer känd.

2000-Talets Vetenskap på Facebook.

7. Begär 2000-Talets Vetenskap på ditt bibliotek

Efterfråga tidiningen 2000-Talets Vetenskap på ditt bibliotek! Den 9 september 2012 fanns tidningen på tre bibliotek i Sverige: Umeå, Kungliga biblioteket i Stockholm samt Lunds Universitets bibliotek.

Kolla om tidningen finns på ditt bibliotek.

8. Delta i din kommuns samverkangrupp

Föreningen SARA har upprättat en nationell samverkansverksamhet för deltagande i landstingens och kommunernas samverkansgrupper.Samverkansgrupper träffas periodiskt – en eller flera gånger per år.

Mer information om samverkangrupper här.

9. Lägg in din klinik/terapeut på söksystemet SPIRA

Föreningen SARA har initierat SPIRA - ett söksystem för privata vårdgivare (kliniker/terapeuter etc) som inte har något vårdavtal med något landsting men som ändå vill göra sig sökbara på nätet med sina metoder.

Här registrerar du din klinik.

10. Stöd oberoende alternativ nyhetsmedia

Donera till oberoende alternativa nyhetskanaler som t.ex. Newsvoice och prenumerara på deras nyhetsbrev och tidningar för att hålla dig uppdaterad inom området. T.ex:

Newsvoice.se | Vaken.se | Dsm.nu

Se fler nyhetskanaler och tidskrifter på vår sida med länkar här.

11. Värva medlemmar till föreningen!

Värva medlemmar till 2000-Talets Vetenskap och vinn fina priser. Läs mer på sidan för medlemsvärvning.

 


Har du fler bra tips på hur man kan påverka? Kontakta oss!

TIllsammans är vi starka. Många projekt har förverkligats med hjälp av crowdfunding eller gräsrotsfinansiering, som det heter på svenska. Crowfunding innebär att många personer tillsammans donerar valfritt belopp. Här hittar du några av de projekt som vi rekommenderar.
Gör din röst hörd! Skriv på en namninsamling. När ett visst antal människor skrivit på namninsamlingarna skickas de in eller mailas till våra politiker.


Har du förslag på fler namninsamlingar?
Kontakta oss!

Startsida