Untitled Document

Länkbibliotek

Nedan listar vi några hemsidor som vi för närvarande rekommenderar ett besök. Övriga länktips ser du i höger kolumn. Tipsa oss gärna om fler länkar och rapportera gärna brutna sådana. Vill du länka till oss? Läs mer om länk- & bannerutbyten här.


2000-Talets Vetenskaps top 10!

1. Svensk Webbtelevision

www.swebbtv.se, med bland annat vetenskapsjournalisten och gnistannpristagaren Lars Bern är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik. De vill främja upplysning, bildning och publicering av sanningar även om de är obekväma. Därför är de partipolitiskt- och religiöst obundna.

2. Vaccin.me

Det började med en inbjudan till en liten samtalsträff om vaccinering. Nu reser Linda Karlström runt och föreläser om riskerna med vaccinering. Vaccin.me är Lindas informationssida om riskerna med vaccinering. Innehåller senaste nytt om ämnet ett stort artikelarkiv med länkar till video och intervjuer mm.

3. Freedomeurope.net

freedomeurope.net är NHF Swedens samt 2000-Talets Vetenskaps gemensamma plattform för information om risker med vaccination.

4. Newsvoice

Newsvoice.se drivs av Torbjörn Sassersson och har bl.a. siktet inställt på att bevaka nyheter som rör naturliga metoder om hälsa och välbefinnande. Newsvoice drar sig inte för att avslöja korruption och maktmissbruk.

5. Alliance for Natural Health (ANH)

Alliance for Natural Health (ANH) är en internationell motsvarighet till KAM. ANH har nu en svensk hemsida och där kan man läsa om hur ANH har inlett en domstolsprocess för att pröva EU:s direktiv om kosttillskott och få detta upphävt i EU-domstolen. Om direktivet träder i kraft kommer uppåt 80 procent av dagens sortiment i hälsokostaffärerna att försvinna från butikshyllorna. ANH behöver ditt stöd för att kunna driva vad t.o.m. amerikanska jurister säger är världens viktigaste mål för att skydda individens valfrihet kring sin egen hälsa. Gå med i ANH och hjälp till att stoppa EU:s vitaminförbud.

6. Kostdemokrati

Kostdemokrati.se är ett "folkhälsouniversitet" på webben om kost, hälsa, miljö och demokrati, inkluderande "upproret mot lättprodukter".

7. IMF-Klinikerna

IFM-klinikerna Terapeut Peter Wilhelmsson som skrivit böckerna Ett Friskare Liv och Lev Ung Längre (se recensioner på länken Vi recenserar) har startat 2 st kliniker med inriktning på Integrerad Funktions-Medicin (IFM). Här sätter man Hela människan i fokus, erbjuder tester som den konventionella vården ej har i sin arsenal och även individanpassade åtgärdsprogram. IFM-klinikernas föryngringsprogram bygger på mångårig forskning från USA. 3. Kostdemokrati

8. National Health Federation Sweden

National Health Federation är en internationell och ideell organisation vars syfte är att utbilda konsumenter i hälso- och frihetsfrågor, skydda den enskildes rätt att själv kunna välja att konsumera hälsosam mat, ta kosttillskott och använda alternativa terapier. The NHF tillåts att både närvara och tala vid möten i Codex Alimentarius-kommissionen – det högsta internationella organet för livsmedelsstandarder.

9. Dr Annika Dahlqvist

Gnistanpristagaren Annika Dahlqvists LCHF-blogg behöver väl numera inte beskrivas närmre.

10. Dietdoctor (Kostdoktorn) - Andreas Eenfeldt

Andreas Eenfeldt är läkare i Karlstad, specialist i allmänmedicin och driver en av Sveriges mest besökta LCHF-bloggar.

 

ÖVRIGA LÄNKAR
Tidskrifter - Nedlagda
LCHF-Magasinet
DSM (Debatt Sanningssökande Mediakritik)
Naturlgt om hälsa
Nytt! Vårdcentraler
Nytt! Hälsoanalyser - tarm
Elektromagnetisk strålning
Mobiltelefoni.tv
Vågbrytaren - Riksföreningen mot hälsovådlig strålning och elektromagnetisk strålning.
Vågbrytaren Stockholm
Strålskyddsstiftelsen
Elövkänsligas Riksförbund (eloverkanslig.org)
Elöverkänsligas riksförbund (fub)
Elöverkänslig.se
Läkemedel & biverkningar
Startsida