Erbjudande prenumeration
Erbjudande till gamla prenumeranter!

Har du tidigare prenumererat på 2000-talets Vetenskap men inte fått något nummer efter nr 1/2017?

För att undvika glapp i tidningsutgivningen erbjuder vi dig att förnya medlemskapet och samtidigt få de två missade numret för endast 35 kr/st*. (normalpris 55 kr/st). Du får alltså sju nummer för 320 kr.

Efter att du har skickat din beställning nedan kommer vi att skicka en faktura/inbetalningsblankett tillsammans med nr 1/17 och 2/17. När du har betalat skickar vi nr 3/17 och sedan gäller medlemskapen 365 dagar framåt.

OBS! Detta erbjudande gäller endast dig som tidigare har prenumererat på tidningen. Om du är helt ny medlem skaffar du en prenumeration på denna sida.

1 - Dina uppgifter

Förnamn: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Efternamn: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
(Företag): Exceeded maximum number of characters.
Adress: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Postnr: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Ort: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Telefon:
E-post:

Spamkontroll
Husdjur som säger "Mjau!" (Tips: fyra bokstäver)

* Erbjudandet gäller till den 31/12 eller så länge lagret räcker. Skulle det ta slut får du istället en förlängd prenumeration.


Subscriptions world   Medlemskap för adresser i sverige
     
Medlemskap norden   Medlemskap för Norge, Danmark, Finland-Åland Island och Färöarna.
     
Subscriptions world   För medlemskap utanför norden (OBS! Tidningen är på svenska).

5 tidningar per år

Svårt att bestämma dig?
Läs några slutsålda nummer gratis på nätet:

Nr 1/2007, Nr 2/2007, Nr 3 2007, Nr 4 2007


Varför prenumerera på 2000-Talets Vetenskap?

Är du intresserad av naturlig hälsa? Vill du veta mer om alternativa behandlingar, erfarenheter och produkter? Vill du ta del av viktig information om din hälsa, miljö samt få insikt i samband och skeenden som vanlig media konsekvent väljer att ignorera?

Tycker du att skolmedicinen och vårdapparaten inte har lösningarna på den stigande ohälsotalet? Anser du att vi bör ha en sjukvård som är mer öppen för holistiska och naturliga sätt att bli frisk?

Då ska du naturligtvis bli medlem i Föreningen 2000-Talets Vetenskap och bli en stöttepelare för ett av Sveriges största och snabbast växande nätverk, där tidskriften med samma namn är den sammanhållande länken.

Till skillnad från andra populärvetenskapliga tidskrifter varken ägs eller drivs vi av kommerciella krafter och är därför inte beroende av att "skriva om saker som säljer".

Vi är istället en ideell förening där det är medlemmarna som bestämmer och som själva har möjlighet att skriva artiklar utifrån sina egna övertygelser och i den takt de vill.