EVENEMANG & FÖRELÄSNINGAR

<- Tillbaka till evenemang & föreläsningar


Prestera mer med rätt andning


Datum: 19-09-19
Tid: 18:30-20
Plats: Glasvasen, Södra Nyhamnen, Malmö
Arrangör: In The Pink
Kostnad: 195 kr
Länk: https://www.inthepink.se/event/
Vår biologi förstår inte ord, att säga sluta stressa till sig själv är ren rebus för vårt nervsystem.

Andas är något så naturligt, men att använda något så enkelt som några andetag för att byta sinnesstämning eller förbättra sin prestation inom alla områden är sånt man ofta glömmer bort. Att använda sin andning för att syresätta sig själv, förbättra pH värdet i kroppen, förbättra sitt immunförsvar, utsöndra adrenalin eller berätta för sitt nervsystem att du inte är i fara och kan slappna av är ett väldigt viktigt redskap för optimal hälsa.

Torsdagen den 19 september kl 18.30-20.00 kommer Viktor och Daniel från Primal Health till In the Pink och pratar om andning. Viktor och Daniel är utbildade hälsocoacher ifrån Primal Health Coach Institute i USA som grundades av Mark Sisson, en pionjär inom hälsa och långt liv. Utöver utbildningssystemet har Mark Sisson skrivit böcker som The Primal Blueprint & The Keto Reset Diet.

Andning kan användas i många olika syften såsom prestationshöjande, avslappning eller för meditation. Utöver att Viktor och Daniel kommer att prata om andning kommer ni få praktisera och uppskatta andning tillsammans. Andning behöver inte alltid förklaras – andningen, om vi använder den på rätt sätt, förklarar oftast sig själv. Ni kommer att få göra andningar för extrem avslappning, stresshantering, prestation och även en lite mer psykedelisk andning som prickar avslappning och en grym närvaro.
OBS! Vi kan inte garantera att detaljer om tid och plats stämmer på föreläsningar som inte arrangeras av Föreningen 2000-Talets Vetenskap. Kontakta arrangören för aktuella uppgifter.


5 tidningar per år


Kommande 10 evenemang

Startsida