Tidigare nummer

Tidigare nummer av 2000-Talets Vetenskap. Klicka på aktuellt nummer i högerkanten.


Nummer 3/2020

Här kan du beställa tidigare nummer av 2000-Talets Vetenskap och gratis ladda ned slutsålda nummer.

Se innehåll nedan!Självläkning med IR- och laserljus

Minns ni utomjordingen E.T. som i Steven Spielbergs film 1982 använde sitt rödlysande finger för att läka sår? I dag gör Kicki och Marcus Odell från Pharmalight i princip samma sak – med en teknik som är utvecklad för rymden. Det finns i dag tusentals publicerade studier som visar på positiva fysiologiska effekter av behandling med nära infrarött ljus och infrarött ljus, även känt som LED-ljusbehandling, IR-teknologi, lågeffektlaserterapi (LLLT) eller fotobiomodulering.

I detta reportage får du bland annat svar på frågor som:

 • Hur används behandling med IR-ljus av NASA, den ryska rymdfartsstyrelsen samt inom den amerikanska militären?
 • Hur kan fotobiomodulering aktivera bra gener och ge fysiska effekter även på områden som inte behandlas?
 • Vid vilka våglängder av rött- och infrarött ljus är cellerna hos människor och djur särskilt mottagliga?
 • Kan man minska ansiktsrynkor med IR-ljus? Vad visar studier?

Läs hela artikeln i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap!

Anders och Christina insjuknade i Covid-19

Anders Haglund från Huddinge insjuknade i Covid-19 men överlevde efter sjukhusvård. Även hustrun Christina drabbades. Genom denna artikel vill han sprida hopp till dem som har och har haft Covid-19.

I artikeln får du veta hur Anders behandlade sig med alternativa behandlingar som till exempel C-vitamin, laserljus och inhalator med kolloidalt silver.

”Smärtan intensifierades i hela kroppen, och febern närmade sig 40 °C. Jag hade dock ingen torrhosta eller några andningssvårigheter, men lukt och smak försvann delvis”.

Läs hela artikeln i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap!

Jon Tallinger vann syrgaskampen mot den svenska staten och regionerna

Läkaren Jon Tallinger startade syrgasupproret efter att ha insett att den svenska sjukvården medvetet tog livet av patienterna, något som fortfarande pågår, men tack vare Jon sker det nu i mindre utsträckning. Jon kan genom sitt ”uppror” ha räddat tusentals och kanske till och med tiotusentals liv. Jon avslöjar bland annat:

Jon tillstyrker att Läkarlinjen är ett ”hjärntvättningsmaskineri”. Alla stöps i samma form för att inte skapa för mycket friktion i systemet när de väl kommer ut och börjar arbeta som läkare. Det är få läkare som kan och vågar tänka själva. Ännu färre vågar att gå sin egen väg. Rädslan är en synnerligen stark drivkraft, i det här fallet en inhibitor (begränsare). Flera ST-läkare har ringt upp Jon och sagt att de stöttar honom och ställer sig bakom honom, men de vågar inte säga det öppet. Det är rädslan för repressalier som styr läkarna. Ingen vågar att säga ifrån. Alla är rädda.

Läs hela artikeln i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap!

Den genetiska sjukdomen hypoascorbemia, del 3

I den avslutande delen av artikelserien om C-vitaminbrist behandlas oxidativ stress och vad det har för påverkan på hjärnan. Vi människor utsätts för oxidativ stress i situationer där balansen mellan fria radikaler och antioxidanter störs. Fria radikaler är mycket aggressiva molekyler som orsakar skador på cellerna (neuroner) i hjärnan. Oxidativ.

Hjärnan är ett metaboliskt sett mycket aktivt organ och är därför särskilt utsatt för skador från fria radikaler och oxidativ stress samt de patogena mekanismerna som ligger bakom Alzheimers sjukdom. Dessa processer kan spela en relevant roll i påskyndandet av hjärnans åldrande.

I den åttasidiga artikeln får du bland annat svar på frågor som:

 • Vilken superantioxidant kan passera blod- hjärnbarriären och oskadliggöra både fettlösliga och vattenlösliga fria radikaler?
 • Vilka vitaminer och mineraler är särskilt viktiga för en god hjärnhälsa?
 • Hur förbättrar man blodcirkulationen i hjärnan?
 • Kan C-vitamin hjälpa till att förebygga Alzheimer?

Läs hela artikeln i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap!

Programmet Vaccinmotståndarna anmäldes till Granskningsnämnden

Dokument utifrån-programmet Vaccinmotståndarna anmäldes den 20 juli i år till Granskningsnämnden för att programmet var osakligt och partiskt. Nu får vi se om Granskningsnämnden är saklig och opartisk.

SVT:s och SR:s journalister ger numera allt oftare uttryck för sina egna åsikter än skapar sakliga program. Många journalister drivs även av egna intressen som befrämjas av att deras journalistiska alster sänds ut i etern.

Vi undersöker sanningshalten i de påståenden som gjordes i programmet.

Läs hela artikeln i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap!

Coronastrategi på gott och ont

Uppgifterna om coronaviruset går isär, men en sak är helt klar – det finns uppenbara risker om det är så att man blir smittad. I mitten av juli månad var det inte många som var ute på gatorna i Stockholm. Det rådde en nästan ödslig stämning i storstaden. Coronaviruset skrämde upp många som isolerade sig, vilket dock begränsade smittspridningen.

 • Är det i höst dags för en andra våg?
 • Finns det några positiva effekter av coronaviruset?

Läs hela artikeln i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap!

Kraftigt ökande strålning gör så att många blir sjuka

En ny form av strålsjuka håller på att drabba människan, men det handlar inte om den form av strålsjuka som orsakas av radioaktiv strålning, utan det handlar om den mikrovågsstrålning som numera utsätter oss för allt högre stråldoser. I samarbete med Strålskyddsstiftelsen arbetar Anders Sydborg nu frenetiskt för att dokumentera de skador på människor som 5G och 4G+ redan har orsakat.

I detta reportage får du bland annat svar på frågor som:

 • Hur har strålningsnivåerna under de senaste åren ökat i svenska städer i närheten av basstationerna?
 • Vilka typer av hälsoproblem rapporteras hos de som utsätts för strålningen?
 • Vilka tider på dygnet är strålningsnivåerna som högst?
 • Vilket avstånd från en mobiltelefon eller Wifi-router behöver du hålla för att vara säker?

Läs hela artikeln i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap!

Filmrecension: Jüri Linas dokumentation av globalisternas avskyvärda brott mot mänskligheten

I femton år har Jüri Lina producerat filmer om hur olika folk har duperats av globalisterna, vilka har organiserat sig i hemliga sällskap som ofta har baserat sin verksamhet på satanism. Jüri Lina har nu kommit upp i åtta stycken filmer, vilka utgör värdefulla historiska dokument som är intimt kopplade till varandra. I sin senaste film, Sprickor i fasaden, synar Jüri Lina frimureriet, dess systerorganisationer och besvarar frågor som:

 • Utgör frimurarna och andra hemliga sällskap navet i den nya världsordningen?
 • Har andra djurarter högre intelligens än människan?
 • Förekommer det i Sverige en slavhandel med barn som utnyttjas sexuellt av pedofilnätverk?


Läs hela artikeln i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap!

Startsida