Prenumerera på
2000-Talets Vetenskap!


För Norge, Danmark, Finland-Åland, Island och Färöarna

För att bli medlem/prenumerant fyll i formuläret och klicka på "skicka"

Efter att du har skickat din beställning kan du välja om du vill betala med ett inbetalningskort (som skickas till din adress) eller direkt via din bank eller med visa/mastercard).

1 - Dina uppgifter

Förnamn: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Efternamn: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
(Företag): Exceeded maximum number of characters.
Adress: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Postnr: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Ort: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Land: A value is required.
Telefon:
E-post:

2 - Medlemskap

"Femman", "Tian" och "Tjugan" är tänkt för dig som vill ha några extra exemplar av varje nummer att dela ut till vänner och bekanta eller att sälja på din klinik/mottagning. De extra numren är kraftigt nedsatta i pris.


3. Tidigare nummer

Vill du ha det tidigare numret av tidningen, de fem senaste numren av tidningen eller vänta tills det kommande nummret kommer ut (kan dröja upp till tre månader)?

inklusive frakt.

4. Håll dig uppdaterad!

Jag vill gärna ha 2000-Talets Vetenskaps nyhetsmail med tips på föreläsningar och lokala aktiviteter mm. (OBS! din mailadress lämnas inte ut till annan part):


Spamkontroll
Vad blir 175 plus 5? (skriv siffror, inte bokstäver)


Subscriptions world   Medlemskap för adresser i Sverige
     
Medlemskap norden   Medlemskap för Norge, Danmark, Finland-Åland, Island och Färöarna.
     
Subscriptions world   För medlemskap utanför Norden (OBS! Tidningen är på svenska).

Villkor
När du har betalat börjar ditt medlemsskap gälla och gäller sedan 365 dagar framåt. Det kan sägas upp när som helst varpå prenumerationen upphör. Medlemsavgiften återbetalas dock inte
.


5 tidningar per år

Svårt att bestämma dig?
Läs några slutsålda nummer gratis på nätet:

Nr 1/2007, Nr 2/2007, Nr 3 2007, Nr 4 2007


Varför prenumerera på 2000-Talets Vetenskap?

Är du intresserad av naturlig hälsa? Vill du veta mer om alternativa behandlingar, erfarenheter och produkter? Vill du ta del av viktig information om din hälsa, miljö samt få insikt i samband och skeenden som vanlig media konsekvent väljer att ignorera?

Tycker du att skolmedicinen och vårdapparaten inte har lösningarna på den stigande ohälsotalet? Anser du att vi bör ha en sjukvård som är mer öppen för holistiska och naturliga sätt att bli frisk?

Då ska du naturligtvis bli medlem i Föreningen 2000-Talets Vetenskap och bli en stöttepelare för ett av Sveriges största och snabbast växande nätverk, där tidskriften med samma namn är den sammanhållande länken.

Till skillnad från andra populärvetenskapliga tidskrifter varken ägs eller drivs vi av kommerciella krafter och är därför inte beroende av att "skriva om saker som säljer".

Vi är istället en ideell förening där det är medlemmarna som bestämmer och som själva har möjlighet att skriva artiklar utifrån sina egna övertygelser och i den takt de vill.

Startsida