Sven botade sin cancer med kosttillskott, superfoods, ketogen kost och kolloidalt silver

Datum: 2017-12-02  |   Författare: Anonym

Sven Erik är extremt förbannad på myndigheternas sätt att helt ogenerat ljuga medborgarna rätt i ansiktet. Livsmedelsverket har under ett halvsekel lurat i diabetiker att de ska äta fettsnålt och stoppa i sig kolhydratrik mat, vilket har bidragit till en explosiv utveckling av både övervikt, diabetes och cancer. Verkets ovetenskapliga hållning till kolloidalt silver är bedrövligt.

– De är totalt historielösa och klarar inte av att titta tillbaka några decennier på vad det var som fungerade då, och inte heller tar de del av modern forskning. Vårt livsmedelsverk skyddar sina uppdragsgivare – läkemedelsbolagen – och odugligförklarar preparat som har fungerat i många hundra år och i vissa fall till och med i årtusenden. Strålskyddsmyndigheten skyddar teleindustrin och idiotförklarar dem som visar att elektromagnetiskstrålning är skadlig. Hur våra myndigheter agerar är för gräsligt, säger Sven Erik som inte skräder orden, och hans kritik är välbefogad och vetenskapligt underbyggd.

Vansinnig medicinsk uppfattning


– Den epidemi av tvångslagstiftning som är på gång inom EU är så fruktansvärd att man inte tror att det är sant, säger Sven Erik, som reagerar kraftfullt på att det inom EU förekommer sådan vaccinationslagstiftning som i till exempel Italien, Ungern och Polen. Det är dock inte enbart på vaccinsidan som vansinnet florerar.

– Läkarna fortsätter att agera som läkemedelsbolagens agenter och deras totalt vansinniga uppfattning att kosten inte skulle ha någon betydelse för sjukdomar är obegriplig. En av Sveriges främsta kirurger sa till mig ”Hur kan du någonsin tro att kosten skulle ha något att göra med cancer?”, berättar Sven Erik, som tillägger att just den läkaren enligt uppgift ska vara en av Sveriges mest kunnige på den cancerform som jag led av.

Livet före cancersjukdomen


Innan Sven Erik fick cancer så levde han som en riktig ”Svensson” med avseende på sina matvanor. Nu är det LCHF som gäller i kombination med olika kosttillskott. Kostens betydelse för sjukdomsutveckling är helt klar.

– Det som är allra mest skrämmande är när läkarna hävdar att det är genetiska orsaker som ligger till grund för cancer. Det mänskliga genomet är ju i dag exakt detsamma som det var för 75 år sedan, men läkarna hävdar ändå att det är genetiska orsaker som ligger till grund för cancersjukdomarna, trots att det endast är den parametern som är helt oförändrad. Dessutom verkar det som om läkarkåren har missat epigenitiken. Ingen av de läkare som jag har träffat har någon som helst koll på det, säger Sven Erik.

Sven Erik har insett att kosten har väldigt stor betydelse för sjukdomsutvecklingen.

– Att leta efter något piller som kan lösa cancerns eller Alzheimerns gåtor är skrämmande okunnigt. Dagens forskning på atomnivå är säkerligen jätteintressant, men det är ungefär som att försöka hitta den optimala legeringen för ett vevstakslager på en bil och tro att det ska ta bort alla trafikolyckor. Kunskap om hur man kan bota Alzheimers demenssjukdom har funnits i tjugo år, men den kunskapen struntar den moderna sjukvården i. I stället baserar den sin modell på att det är plackbildning i hjärnans celler som skulle ligga till grund för sjukdomen, men det är ju helt orimligt att det skulle vara så.

Mellan år 2002 och 2012 gjordes det över 800 studier om Alzheimers sjukdom. Alla studier utom en enda av dem kunde visa en liten, minimal effekt. I en av studierna dog försökspersonerna som flugor. Det satsas miljarder av våra skattemedel på sådan forskning som inte leder någon vart.

Så botade Sven Erik sin egen cancer


När Sven Erik botade sin egen cancer, så tog han bort det mesta av kolhydraterna och åt mer naturligt fett (LCHF), bland annat kokosfett. Han lade dessutom till gurkmeja, ingefära, zink och magnesium. De flesta cancerpatienter lider brist på jod, selen, zink, magnesium, B-, C- och D-vitamin och därför buffrade Sven Erik sin kropp med dessa ämnen. Någon läkare som kunde råda honom om doseringen fanns det inte, så han fick själv ta reda på hur mycket som behövdes.

Den största effekten inträdde dock när Sven Erik började med kolloidalt silver. Kostbehandling, kosttillskott och kolloidalt silver gjorde Sven Erik fri från en svår cancerform. Nu hjälper han andra att bli fria från cancer. Han ha räven startat hemsidan ”svara doktorn” där man finner en hel del matnyttigt. Sven Erik visar upp sitt stora förråd av kolloidalt silver som han numera rekommenderar att cancerpatienter använder sig av. Sven Erik botade sin cancer genom att trotsa sina läkares ordinationer

Råd åt cancerpatienter


Bland de patienter som Sven Erik har hjälpt återfinns en 75-årig kvinna som fick pankreascancer (bukspottkörtelcancer) med metastaser i lever och i en njure. Hon blev cancerfri enbart med hjälp av kolloidalt silver och D-vitamin. Det finns ett flertal människor som har blivit cancerfria med hjälp av Sven Eriks metod. En av dem var en kvinna som led av äggstockscancer. Kvinnan var helt utslagen, sondmatades och kunde inte resa sig upp. Hennes bror kontaktade då Sven Erik, och när cellgiftsbehandlingen hade avslutats och kvinnan åter kunde börja äta själv, så förmådde brodern henne att börja med Sven Eriks ”diet”. Hon fick kolloidalt silver, mineraler och vitaminer och började så småningom att äta aprikoskärnor. Hon repade sig och efter en tid hittade sjukvården ingen cancer i henne. Hennes cancermarkörvärden hade sjunkit från 400 till 14. Sjukvården intresserade sig dock inte för hennes sätt att bli frisk.

– Läkarna borde ha blivit nyfikna, säger Sven Erik, men de har inte tagit någon kontakt för att lära sig något.

Sven Eriks egen cancer upptäcktes år 2014. Hustrun Eva blev naturligtvis chockad när Sven Erik fick diagnosen. Sedan var hon normalt orolig, eftersom cancerhotet fanns i bakgrunden, men nu, tre år senare, så har oron lagt sig en hel del. Han opererades mot en skivepitelcancer och efter operationen sade läkarna att de hade lyckats ta bort alla cancerceller. Ett par veckor efter operationen meddelade sjukvården dock att man i ett biopsimaterial hade hittat cancerceller i en lymfkörtel och även i operationsnittet. Det enda sättet för Sven Erik att då kunna leva lite längre skulle enligt sjukvården vara en ofantligt stor och genomgripande operation som dessutom skulle ha handikappat Sven Erik totalt och sannolikt gjort honom rullstolsbunden, orsakat kraftiga ben ödem och som fullständigt skulle ha slagit ut hans immunsystem.

Sven Erik började då att söka efter olika alternativa behandlingar. Han fann kostbehandlingen och valde att tacka nej till den operation som sjukvården erbjöd. Läkaren Peter Kirrander i Örebro, den kirurg som skulle ha utfört den stora operationen, ringde upp Sven Erik och talade om för honom ”vilken idiot han var”. Numera mår Sven Erik mycket bra och lever ett friskt liv.

Det medicinska bedrägeriet


Sven Erik är förfärad över det gigantiska bedrägeri som landstingen och myndigheterna sysslar med när de rekommenderar mycket kolhydrater och lite fett i kosten.

Till den dåvarande folkhälsoministern skrev Sven Erik redan år 2009 om kostens betydelse för hälsan, och han skickade även kopior till samtliga landsting. Folkhälsoministern svarade inte. Jordbruksministern Eskil Erlandsson svarade dock att han litade fullt ut på sina myndigheter. Skrivelsen innehöll en del frågor. Från landstingen fick Sven Erik dock inga svar. Många landsting hade inte ens diariefört Sven Eriks frågor.

– Landstingens sätt att i dag bedriva sjukvård är närmast en katastrof. Statiner, blodtrycksmediciner och många andra läkemedel är ett bevis på en skrämmande utveckling. Samhället öser pengar rakt in i gapet på läkemedelsbolagen, säger Sven Erik och han berättar om apotekaren Cecilia Lenander som undersökte 1 700 skånska pensionärer och upptäckte att 80 % av dem led av sjukdomstillstånd som berodde på de mediciner som de fick. Patienterna hade i genomsnitt elva preparat var.

Sven Erik anser att sjukvården måste förändras radikalt. Han konstaterar att det just nu är något allvarligt fel med den. Det handlar både om brister i kunskap, ekonomi och administrativa frågor. Läkarna borde få mer kunskap om riskerna med läkemedel. Det dör varje år tusentalssvenskar på grund av läkemedlen.

Läkarna behöver kunskap om kostens betydelse för sjukdomsutveckling, om naturläkemedel och om livsstilens betydelse för att sjukdomar etableras. Läkare som förstår detta vågar dock inte diskutera problemet med sina kollegor.

En läkare bekräftade att det som Sven Erik gick ut med på sin hemsida var korrekt och att hon försökte att påverka sina överviktiga patienter att gå ned i vikt och att hon informera de om kostens betydelse för att hålla sig frisk, men hon vågade inte gå ut med det offentligt eller bland sina kollegor, trots att hon visste att informationen hade betydelse för hälsan. Hon var helt enkelt rädd för att bli utesluten ur den sociala gemenskapen och kanske även för att förlora jobbet.

– Sjukhusmaten av i dag är förbannat dålig. Diabetiker och cancerpatienter serveras stora mängder kolhydrater. När jag senast var inlagd på en kirurgavdelning så fanns det ingen naturell yoghurt – bara yoghurt med tillsatt socker, läskedrycker och wienerbröd, och det var på en sjukhusklinik där man opererade cancer, säger Sven Erik.

Kognitiv dissonans


Sven Erik är beteendevetare och pekar på att en av anledningarna till att läkarna inte tar vare sig de nya eller gamla rönen på allvar är kognitiv dissonans. Som ett exempel på kognitiv dissonans tar Sven Erik upp medlet kolloidalt silver som det florerar en mängd osann och negativ desinformation om. Om man har lärt sig att kolloidalt silver är skit och skadligt och sedan kommer över forsknings om visar på raka motsatsen – ja, då blir det kaos i hjärnan och man drabbas av ångest. Då träder olika försvarsmekanismer in, och för att undslippa ångesten så förnekar man kanske helt den nya kunskapen. Försvarsmekanismer förvillar alla, även välutbildade läkare.

Läs mer om Sven Erik Nordins metod som du finner information om på hans egenhemsida på: www.svaradoktorn.se

Detta är en gratisartikel ur nr 5/17 av 2000-Talets Vetenskap. Skaffa en prenumeration så får du detta numret tillskickat med fler liknande artiklar samt alla nummer under 2018! Här prenumererar du!
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap för endast 280 kr per år så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida