Optimize your Patients Immunity - Föreläsning om hormonella problem med Thierry Hertoghe - 2000-Talets Vetenskap

Optimize your Patients Immunity - Föreläsning om hormonella problem med Thierry Hertoghe

Datum: 2020-10-02  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Denna föreläsning ger dig en introduktion till den första modulen i dr Hertoghes evidensbaserade utbildning i hormonbehandling för läkare. Han kommer bland annat att presentera de åtta immun- och inflammationssessionerna.

Här ser du föreläsningen.

2000-Talets Vetenskap har inlett ett fortlöpande samarbete med den belgiske läkaren och hormonexperten dr. Hertoghe och hans klinik i Bryssel i syfte att sprida information om naturliga vägar till hormonell hälsa. Som medlem kommer du inom kort att få ta del av fördjupande information och videoföreläsningar från dr Hertoghe om naturlig hälsa och hormonella besvär med start i novembernumret av tidningen med en artikelserie om sköldkörtelrubbningar. Se alltså till att bli medlem redan nu på denna adress: www.2000tv.se/prenumerera/.

Dr Hertoghe ägnar sitt liv till främjandet av bättre, patientorienterade och bevisbaserade läkemedel och utbildar andra läkare om hur man med naturliga metoder behandlar hormonella problem och obalanser. Han är författare till många böcker och deltar och samordnar konferenser och kongresser över hela världen. Dr Hertoghe har även viktiga positioner i flera internationella och nationella medicinska organisationer (varav många är inriktade på att bekämpa åldrande). Han är president i International Hormone Society (med över 2 500 läkare) och World Society of Anti-Aging Medicine (med över 7 000 läkare).

Besök gärna dr Hertoghes hemsida www.hertoghe.eu eller hans Facebook på www.facebook.com/DrHertoghe

2000-Talets Vetenskap har tidigare publicerat en fördjupande artikelserie med dr Hertoghe om binjurenedsättning samt kortisolbrist i nummer 2 och 3/2019. Artikeln finns att ladda ner i en engelsk version på vår hemsida här.

För den svenska versionen behöver du köpa nr 2+3/19 separat på vår hemsida. Det gör du här.
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida