Linda Karlström stämmer SVT - 2000-Talets Vetenskap

Linda Karlström stämmer SVT

Datum: 2023-01-07  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Vår ordförande och frihetskämpen Linda Karlström har stämt SVT för deras omänskliga sätt att infiltrera henne i sin privata bostad och sedan hänga ut henne i programmet Vaccinkrigarna som "förintelseförnekare". Det var Journalisterna Anna Nordbeck och Malin Olofsson på Sveriges Television som verkställde uthängningen av Linda Karlström. Rättegången hölls den 7-8 februari i Stockholms tingsrätt. Lindas fall kommer att avgöras av tre domare.

Det är inte lätt att besegra en jätte, särskilt inte när domstolarna dessutom är infiltrerade av medlemmar från slutna hemliga sällskap som håller varandra om ryggen, vilket avslöjades i TV4:s Kalla Fakta om "Frimurarnas Hemlighet".

Nu har drevet mot Linda tagit riktigt fart. Stiftelsen Expo, med Robert Aschberg i styrelsen (som tjänar närmare fyra miljoner kronor om året och uttryckte sin kärlek till frimuraren Hasse Aro i en artikel på Aftonbladet) verkar inte ha viktigare saker för sig på dagarna än att sanktionera sådana här omänskliga mediedrev mot hemmamamman Linda. Vi anar att det är mörka krafter i görningen hos Expo.

Så här kan vi inte ha det i Sverige!

Om du vill stödja Linda i hennes arbete, och andra juridiska projekt som hon är delaktig i mot etablissemanget, skulle hon bli mycket glad för donationer. Det gör du genom att sätta in en valfri summa till föreningens bankgiro 667-6308 eller genom att Swisha en valfri summa till föreningens Swishnummer 123-32 21 280. Ange texten ”Donation till Linda Karlström”.

Som ett tack får alla som skänker mer än 500 kr det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap tillskickat (om du inte redan är medlem i vår ideella förening).

Vi önskar dig en glad alla hjärtans dag!

Läs mer på nyhetskanalen NewsVoice

Ett annat sätt att stödja Linda är att bli medlem i vår ideella förening och prenumerant på tidningen 2000-Talets Vetenskap. Det blir du här!
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida