Erbjudande till gamla prenumeranter

Datum: 2017-10-15  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Har du tidigare prenumererat på 2000-talets Vetenskap men inte fått något nummer efter nr 1/2017? För att undvika glapp i tidningsutgivningen erbjuder vi dig att förnya medlemskapet och samtidigt få de två missade numret för endast 35 kr/st* (normalpris 55 kr/st).

Du betalar endast 320 kr för sju tidningar! Men tveka inte för länge för vårt lager med nr 2/17, 3/17 och 4/17 kan komma att ta slut.

Här kommer du till erbjudandet!


Även om den röda tråden i tidningen 2000-Talets Vetenskap alltjämt har varit och kommer att vara naturlig hälsa har vi denna höst hämningslöst även vågat oss in på utmanande områden som vi tidigare aldrig behandlat, men som är viktiga för att du ska kunna förstå de bakomliggande krafter som styr över din hälsa, ekonomi och yttrandefrihet.

2000-Talets Vetenskap fortsätter med oförminskad kraft att vara den enda tidskriften i Sverige som under längst tid har skrivit om saker som du aldrig får läsa om i annan massmedia. Med naturlig hälsa som en röd tråd utgör vi en viktig motpol till dagens sensationsjournalistik och likriktning.

Vi har i över 20 år varit tidningen som ”talar när andra tiger” och hoppas att du vill fortsätta stödja oss i detta viktiga arbete genom att förnya ditt medlemskap/prenumeration. Detta inbegriper även tillgång till spännande föreläsningar, aktuella nyhetsmail, rabatter på kosttillskott och hälsolitteratur och mycket annat!

Nya medlemmar betalar endast 250 kr för ett helt års prenumeration!

Här blir du medlem.


Befintliga medlemmar kan se fram emot ett mycket spännande årsslut i kommande nummer 5/17!

* erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Om det skulle ta slut får du istället en förlängd prenumeration.
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap för endast 280 kr per år så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida