Varje dag är en valdag - 2000-Talets Vetenskap

Varje dag är en valdag

Datum: 2018-09-11  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Dagen efter valdagen är vi tillbaka till våra vanliga liv igen och har lämnat över hela ansvaret för Sveriges väl och ve till 0,03 promille av Sveriges befolkning, riksdagens 349 ledamöter.

Vi hoppas att de efter bästa förmåga ska lösa problemen med sjukvård, integrering/invandring, skola och klimat – de största valfrågorna enligt opinionsundersökningar.

Men ärligt talat, har politikerna någonsin löst dessa problem eller blir de bara värre för varje år? Varför röstar vi på i stort sett samma politiker och partier varje gång? Finns det inte något annat bra sätt att påverka utvecklingen?

Jo naturligtvis. Varje dag är en valdag. Varje människa gör varje dag hundratals val och många av dessa förändrar både oss själva, vår omgivning och i slutändan kanske även en och annan politiker som sitter på lokal, regional eller statlig nivå.

Tyvärr finns även de som vill hindra förändring, som är rädda för vad andra ska säga, som är rädda för att bli av med sina jobb. Dessa bidrar nog inte till mycket förändring alls, varken hos de själva eller genom de partier och politiker som de röstar på, gång efter gång.

Jag är glad åt att 2000-Talets Vetenskap finns! Jag är glad åt att vår förening arbetar för att människor, vårdpersonal och politiker kommer till insikt om hur vi ändrar synen på sjukvård från en symptom- och sjukdomsfokuserad syn till en holistisk och självläkande syn. Jag är glad åt att vi arbetar med den valfråga som Sveriges människor anser vara den viktigaste. Jag är glad över att ständigt möta medlemmar som berättar att de fick upp ögonen för naturlig hälsa och orsaken bakom andra samhällsproblem efter att de har varit på våra föreläsningar eller läst vår tidning.

För 2000-Talets Vetenskap är varje dag en valdag, varje år ett valår, varje styrelsemöte, varje tidning och varje föreläsning en del av en ständigt pågående valkampanj.

Bli medlem nu och bli en av våra tusentals valarbetare som i sin vardag förändrar både sin egen och samhällets hälsa, i små men viktiga steg. På fyra år blir det mycket förändring!

Som medlem får du ju också vår medlemstidning – Sveriges största ögonöppnare inom miljö och hälsa!
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida