FILMER OCH FÖRELÄSNINGAR

<- Tillbaka till filmer och föreläsningar


Videoklipp: Fake News sprids mest av de stora medierna

Datum inlagd: 2018-12-30  |  Längd: 00:10:59  |  Videolänk   |  Filmens hemsida
2018 års Gnistanpristagare Lars Bern går igenom exempel på hur de stora medierna agerar för att vilseleda i viktiga frågor. Han berättar att globalistiska företagare har tagit över 90 % av av mainstreammedierna vilka styrs genom 6 globala bolag. Men genom framväxten av internet har det blivit möjligt även för andra att kommunicera och att skapa alternativa, fria kanaler.

Detta är något mainstreammedia motarbetar och därför baktalar. Idag finns de falska nyheterna, fake news, framförallt inom mainstream media och har där till syfte att förmedla globalisternas agenda.

Journalister som Erika Bjerström och alarmister som Johan Rockström har fritt spelrum att sprida sin falska information. Nyligen avslöjades Claas Relotius, som är en många gånger prisbelönt journalist, med att under lång tid ha fabricerat nyheter för Der Spiegel.

Tidningen Times hyllade dessutom nyligen Der Spiegel för sin fantastiska "fact check" vilket blir skrattretande och visar hur dessa medier samverkar. Därför blir det enligt Lars Bern absolut nödvändigt att alltid dubbelchecka med fria medier det som mainstreammedier skriver i frågor som ligger på globalisterna agenda.
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av fler aktuella recensioner och djupgående artiklar om hälsa och miljö!


Startsida