FILMER OCH FÖRELÄSNINGAR

<- Tillbaka till filmer och föreläsningar


Föreläsning: Sanningen om SVT-dokumentären "Vaccinkrigarna" som tittarna inte fick veta.

Datum inlagd: 2020-12-02  |  Videolänk   |  Filmens hemsida
Vilka är egentligen personerna Emelie Simmons och Malin Olofsson som står bakom propagandadokumentären "Vaccinkrigarna" och hur har dessa karaktärsmördare lyckats att få inflytande på svenska statliga mediekanaler som SVT och SR? Michael Zazzio och Linda Karlström från 2000-Talets Vetenskap gör i denna föreläsning insiktsfulla analyser.

Föreläsarna avslöjar hur obskyra grupperingar inom SVT under 1,5 år har, under falskt flagg och oetiska metoder arbetat med att intervjua flera vaccinföreläsare som arbetar ideellt med att hålla föredrag om vacciners bekräftade risker, skadlighet och dödlighet.

I videon får du veta fakta kring risker med vaccinationer, vilket är relevant särskilt för den stora mängd människor som känner sig oroliga inför den kommande svenska massvaccinationen.

Inom SVT har man i stället hängt ut dessa visselblåsare och misskrediterat dem inför hela det svenska folket, allt utifrån politisk korrekthet och de svenska myndigheternas, politikernas och regeringens hållning i vaccinfrågan.

Michael Zazzio är medicinsk forskare, privatpraktiserande kliniker inom audiologi samt leg ssk. Han är chefredaktör på 2000-Talets Vetenskap, redaktör på tidningen Hälsofrihet, delägare och styrelseordförande i Ion Silver AB samt verkställande direktör i Unificator AB. Linda Karlström är ordförande i föreningen 2000-Talets Vetenskap, chefredaktör på www.vaccin.me. Hon är ekonomie magister samt mamma till fem barn, varav det äldsta har en dokumenterad vaccinskada.

Dokumenten som visas i presentationen kan laddas ned här.

Education4Future är en ideell förening vars syfte är att främja yttrandefrihet och folkbildning, och som uppmuntrar konstruktiva lösningsförslag.


Länkar/Relaterat

Linda Karlström berättar med egna ord, vad som har hänt henne på sin hemsida www.vaccin.me.

Svenska kyrkans Emelie Simmons förespråkar lögner och karaktärsmord i maskopi med SVT

SVT:s nya maffiametoder hänger ut människor som vill skydda barn.


Tema: Samlad alternativ informatio om Corona
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av fler aktuella recensioner och djupgående artiklar om hälsa och miljö!


Startsida