Har vi en PCR test-pandemi?

Datum: 2020-12-19  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

- Coronapandemin är ett stort bedrägeri baserat på oanvändbara PCR-tester, säger den tyske advokaten dr Reiner Fuellmich som tillsammans med andra jurister nu väcker en grupptalan mot tillverkare och säljare av PCR-tester i USA.

Dr Fuellmich har under 26 år arbetat som rättegångsadvokat i USA och Tyskland i mål mot giganter såsom Volkswagen samt Deutsche Bank - en av de mest kriminella organisationerna i världen, enligt dr Fuellmich.

Dr Fuellmich är en av de fyra medlemmarna i German Corona Investigative Committee som sedan den 10 juli 2020 har samlat vittnesmål från ett stort antal forskare och experter för att få svar på frågor som: Hur farligt är egentligen viruset? Hur tillförlitligt är PCR-testet? Vilka samhällsskador har orsakats av åtgärderna mot corona?

Vittnesmålen berättar bland annat att:
  • Det finns ingen onormal dödlighet på grund av coronaviruset i något land, dödligheten motsvarar vanlig säsongsinfluensa.

  • Coronautbrottet i staden Bergamo som anses utgöra ett epicentrum för coronasmittan orsakades genom att man förlade sjuka patienter till vårdhem där de smittade gamla människor med svagt immunförsvar.

  • Läkare och sjukhus över hela världen fick betalt för att förklara avlidna offer för Covid-19. Obduktioner visar att nästan alla Covid-19 dödsfall orsakas av andra befintliga allvarliga sjukdomar och nästan alla dödsfall utgjordes av äldre människor.

  • Sverige och Storbritannien har jämförbar sjukdoms- och dödsstatistik för Covid-19 men endast i Storbritannien har man haft en strikt nedstängning av samhällsfunktioner. Amerikanska stater med eller utan nedstängning har jämförbar sjukdoms- och dödsstatistik.

  • Både mycket friska och icke-infektiösa människor kan testas positivt.

  • Sannolikheten för falska positiva resultat är 89-94 % eller nästan säker
    PCR-test används på basis av falska påståenden, inte baserat på vetenskapliga fakta med avseende på infektioner.

Politiker och mainstream media skapar medvetet panik i samhället och orsakar en gigantisk ekonomisk skada på mänskligheten. Små- och medelstora företag går i konkurs. Slutsatserna från de svar som hittills har kommit in är att coronaskandalen utgör det största skadeståndsfallet i historien. De ansvariga måste stämmas för det största brott som någonsin har begåtts mot mänskligheten och det kommer att bevisas i antingen en eller flera domstolsprocesser.

Dr Reiner Fuellmich presenterar sitt "case" i en Youtube video på:
https://bitchute.com/video/N0k4e7hOIVwB/
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida