Dr Erik Enby botade cancer ända till slutet - 2000-Talets Vetenskap

Dr Erik Enby botade cancer ända till slutet

Datum: 2022-04-01  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Igår kväll den 31 mars 2022 nåddes vi av det sorgliga beskedet att dr. Erik Enby har avlidit i en ålder av 84 år, efter komplikationerna av ett benbrott som han ådrog sig på landet den 19 mars.

Erik Enby var en av Sveriges få läkare som hade kunskapen att bota cancer. Till skillnad från skolmedicinens farliga behandlingar med strålning och kemoterapi använde Erik endast naturliga kosttillskott och därför blev hans patienter friska från alla möjliga former av cancer, utan några biverkningar.

Erik föddes den 12 maj 1937 i Karlskrona och som "oxe" var Erik mycket envis och tålmodig och blev på bioduken känd som "Läkaren som vägrade ge upp" i filmen med samma titel samt genom filmen uppföljaren "Sista striden".

Erik Enbys livsgärning upphör dock inte i och med hans bortgång. I Eriks fotspår har det bildats och håller på att bildas flera "Enby"-grupper runt om i Sverige och i dessa grupper bevaras Eriks kunskaper för eftervärlden. 2000-Talets Vetenskap hjälper människor att hitta till dessa grupper där de kan få livsviktiga tips om hur man botar cancer med hjälp av naturliga metoder.

Erik, som var med att bilda föreningen 2000-Talets Vetenskap i mitten av 1990-talet, har sedan flera år tillbaka innehaft titeln "hedersledamot".

2000-Talets Vetenskaps seminarium äger rum i Göteborg nu på söndag den 3 april kl 13:00. Då kommer de som kan närvara att minnas Erik Enby med en tyst minut, ett inramat foto, ett tänt ljus och en minnesbok.

Vi hoppas att även du vill närvara på denna minnesvärda eftermiddag. Här anmäler du dig till seminariet.

Här skaffar du tidningen 2000-Talets Vetenskap som är den enda vetenskapliga tidskrift som i över 25 år har publicerat Erik Enbys forskning, erfarenheter och metoder, och det kommer vi naturligtvis att fortsätta med.

Ge din hälsning och minnesord till Erik!


I vår Facebookpost om Erik Enby kan du föreviga din hälsning och minnesord om Erik Enby. Alla kommentarer dokumenteras och skrivs ut och sätts upp i samband med seminariet den 3 april 2022.


Länkar
Sven Nordins (Författare till boken "och cancern bara försvann") minnesord om Erik Enby
Newsvoice: Dr Erik Enby har gått vidare – Han botade sjukdomar från cancer till psoriasis

Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida