Kåseri: En midsommarnattsmardröm - 2000-Talets Vetenskap

Kåseri: En midsommarnattsmardröm

Datum: 2021-06-23  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

"Annie Lööf kan bli statsminister", sade statsvetaren Johan Hellström till SVT igår. Genom media lanseras nu idén om Centerledaren, deltagare på både Bilderberggruppens möte och medlem i elitorganisationen Trilaterala kommissionen, som den "första kvinnliga statsministern" och vad vore väl mer symboliskt än att ett oheligt triangelavtal mellan S+C+M tar sin form under under en högtid med just hedniska rötter.

Det blir i så fall jackpot för makteliten: Annie Lööf får själva coronan (kronan) på huvudet och vid sin sida de övriga två Bilderberg-springpojkarna Löfven och Kristersson. Liberalerna har idag gett kalla handen till något som helst regeringssamarbete med regeringspartierna och att samarbeta med vänstern framstår nog som alldeles för magstarkt för M-väljarna.

Vilken betydelse för folkhälsa och hälsofrihet skulle en sådan koalition få?


Det är ju redan känt att flera moderata riksdagsledamöter som Sofia Arkelsten, Ulrika Karlsson, Erik Ottoson samt Åsa Coenraads aktivt har försökt att driva igenom motioner om tvångsvaccination av barn och Centerpartisten Anders W Jonsson ville 2018 omplacera vårdpersonal som inte vill låta sig vaccineras.

Lööf och Jonsson är för övrigt kända för att vilja behålla föräldrarnas möjlighet till tvångsmässig religiös könsstympelse av sina nyfödda pojkar, något som Annie Lööf först var emot, men ändrade sig sedan. Centerstämman beslutade dock att ändra åsikt i frågan vilket Annie Lööf och centerns partiledning beklagade sig över eftersom de var rädda för att tolkas som att de är "emot judendom och islam". Annie Lööf ansåg det alltså viktigare att skydda partiet från skada, än de små spädbarnen, vilket visserligen inte är ett ovanligt beteende inom politiken.

Att Lööf och centerledningen driver frågor som går stick i stäv med sina egna väljare framkom så sent som idag genom en DN/Ipsos-undersökning som visade att C-väljarna säger nej till fri hyressättning, medan Annie Lööf höll så hårt i januariavtalets punkt 44 om marknadshyror att det ledde till en "regeringskris", men idag ändrade hon sig även i den frågan.

Så när svenska folket har tillnyktrat från helgens midsommarflykt kan de alltså vakna upp till ett kommande nyval eller en regering som står för dörren att påtvinga dem många tvångsmässiga medicinska ingrepp, som endast syftar till att göda den redan överviktiga läkemedelsindustrin.

Kanske låter sig "Sveriges första kvinnliga statsminister" inspireras av Filippinernas president Rodrigo Duterte, som nyligen domderade att icke-vaccinerade och vaccinkritiker ska arresteras, fängslas och tvingas få en "injektion i skinkan".

Oavsett resultatet av regeringsförhandlingarna så har ingen av de aktuella parterna något som helst intresse av att avsätta resurser till, eller informera om, de naturliga produkter och behandlingsterapier som enligt vetenskap och beprövad erfarenhet stärker vårt immunförsvar, kanske till den grad att vaccination blir onödig för flertalet svenskar.

Men den stora frågan är om den svenska valboskapen (de som har röstat för denna politik och dessa politiker) redan har gjorts så "sjuka" och hållits så oinformerade under så lång tid att de inte längre förmår se igenom maktelitens agenda. Då riskerar framtiden att bli en mardröm för oss alla, oavsett vilka örter vi lägger under kudden på midsommarnatten.Bilden ovan är redigerad och består av bilder hämtade från Wikimedia Commons. Upphovsrättsinnehavare: Centerpartiet (official) (Annie Lööf), Frankie Fouganthin (Ulf Kristersson) och EU2017EE Estonian Presidency (Stefan Löfvén)
Bildlänkar: Annie Lööf, Ulf Kristersson, Stefan Löfvén
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida