Hat och hot riktas mot Stefan Whilde för hans barnbok som bokhandlare bojkottar

Datum: 2019-12-29  |   Författare: Michael Zazzio

Bokens tre första upplagor är redan slutsålda. Hur många exemplar som har sålts vill inte Stefan Whilde avslöja, eftersom han och förlaget inte vill att VoF:are och andra meningsmotståndare skall veta i hur stor mängd som boken verkligen säljs, men Whilde tillstår att den säljs i stor mängd.

Samma dag som tidningen ETC publicerade sin bokrecension och drog igång drevet mot Stefan Whildes nya barnbok såldes den första upplagan slut. Två dagar efter releasen var även den andra upplagan slutsåld. Den tredje upplagan såldes slut redan den första veckan efter releasen, och samma vecka trycktes alltså även en fjärde upplaga. Stefan Whilde kontaktade ETC och tackade tidningen, trots motståndet, för den publicitet som ETC hade givit Whilde.

”På kort tid har boken ‘Hälsa för barn’ gått från att vara en barnbok om naturlig hälsa till att även bli en symbol för det fria ordet och för freedom of choice”, säger Stefan Whilde.

ETC:s recension av boken kan man läsa på: https://tinyurl.com/y6x3eabp. Tyvärr så kostar det pengar att läsa recensionen, men å andra sidan är det en skräprecension i sann propagandistisk anda där propagandan ger stöd åt läkemedelsindustrins och statens intresse att massvaccinera befolkningen med skadliga och sjukdomsframkallande vacciner. ETC har även startat en sorts insamling som manar deras läsare till att öva påtryckningar och hot mot bokhandeln. Syftet är att stoppa boken.

Aftonbladets recension var även den extremt osmaklig och löd ”Det är snudd på brottsligt smaklöst”. Aftonbladet förklarade dock inte hur smaklöshet skulle kunna vara brottsligt, men tidningsredaktionen har säkert någon märklig förklaring även till det.

Länk: https://tinyurl.com/y47z523u.

Aftonbladet publicerade även artikeln ”Vaccinkritisk barnbok stoppad av nätjätten” och i samma tidning skrev Pernilla Ericson ledarartikeln ”Faktaförnekare utsätter sina barn för livsfara”. Till Aftonbladet skrev Stefan: ”Hej Aftonbladet och tack för ert mejl! I dagsläget diskuterar jag hellre vad ”Hälsa för barn” faktiskt handlar om än drevet som tidningen ETC och föreningen VoF startade mot boken.” SVT har hört av sig till Stefan Whilde och bett honom att vara med i TV. Bokhandlarna Adlibris och Bokus (Akademibokhandeln) slutade omedelbart att sälja boken ”Hälsa för barn”, men Bokus ändrade sig senare – boken ger ju goda intäkter eftersom den säljs i stort antal.

Boken kan beställas direkt från Recito förlags egen webbshop som man finner på: http://www.litenupplaga.se/1907

Stefan Whildes kommentar till nättidningen Dagens Homeopati kan man läsa på: https://tinyurl.com/y29ypl74.

Där kan man läsa om Stefan Whildes jämförelse mellan ETC:s och Aftonbladets drev mot boken och bokbål i Nazistyskland på 1930-talet. Man kan starta ”bokbål” på många olika sätt.
Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap så kan du ta del av djupgående artiklar om naturlig hälsa och miljö!


Startsida