NYHETER & ARTILAR


Riksdagsman vågade kritisera "klimatprofet"
Den moderate riksdagsmannen Jan Ericson har hamnat i blåsväder (eller heter det "extremväder" nu för tiden?) efter att han i Aftonbladet har kritiserat en av klimatalarmisternas högste företrädare, Johan Rockström. Jan Ericson har kallat honom för domedagsprofet och dessutom hävdat att det inte finns något stöd i forskningen för att kunna tala om att det skulle pågå en klimatkris.
Tillverka din egen CBD - enkelt men nu olagligt
Juni månads stora nyhet är att Högsta domstolen har beslutat att CBD-oljor som innehåller THC ska klassas som narkotika, oavsett vilken THC-mängd de innehåller.
Det kan bli olagligt att göra någon frisk med alternativa metoder för alla allvarliga sjukdomar
Snaran omkring alternativmedicin, funktionsmedicin, komplementärmedicin eller alla de metoder som inte är standard inom sjukvården knyts alltmer åt. Nu står vi inför ett allvarligt hot mot vår frihet att bli friska utanför vårdapparatens gnisslande hjul.
5G-nätet byggs ut och Telia lägger successivt ned vårt gamla kopparledningsnät
Vi går mer och mer mot ett samhälle som baseras på trådlös teknik. Det har blivit billigt och bekvämt, både för konsumenterna och för de bolag som till exempel producerar och sköter om våra telenät.
Om sanningen ska fram...
I programserien "Bota mig med kolloidalt silver?" som sändes i Sveriges Radios P1 den 18/3 2019 påstod reportern Simon Magnusson att kolloidalt silver inte får säljas i Sverige. Nu pudlar main-stream-media kanalen.
Sveriges Radio påstod att Ionosil Kolloidalt Silver inte får säljas
I programserien Bota mig! i Sveriges Radios P1 påstod reportern Simon Magnusson i fem program som sändes 18 februari - 18 mars 2019 att han undersökte olika alternativa behandlingsmetoder och preparat. Programserien bestod dock till den största delen av kritik mot och ett ifrågasättande av alternativmedicinen. Reportern vinklade fingerfärdigt programmens innehåll på ett sådant sätt att lyssnarna skulle ledas in i den fålla där alla tvivlare samlas.
Erik Enby: Genhypotesen om cancer duger inte
En internationell kromosomstudie som involverar omkring 1 000 forskare har kommit fram till att 80 genförändringar ökar risken för bröstcancer, äggstockscancer och prostatacancer. Ingen av forskarna kan dock visa att en plötslig förändring i en gen verkligen är den direkta orsaken till cancerväxt i en vävnad, hävdar Erik Enby i denna kritiska kommentar.
Böcker föreslås märkas med ”rätt” eller ”fel”
För första gången i världshistorien ska nu böcker märkas med ”rätt” eller ”fel” utifrån sitt vetenskapliga innehåll. Det föreslår fem forskare som DN i går valde att släppa fram i en debattartikel, rapporterade TV4 nyheterna samma dag. Både DN och TV4 ingår i Bonnierkoncernen.
Ingen julsaga: Läkaren ansåg inte att patienten ägde sin egen kropp
Kalle, 74 år, vägrar att ta sina statiner och undviker helst andra läkemedel eftersom han har satt sig in i forskningen kring dessa och har upptäckt vilka risker de kan ha på hälsan och hur dåligt underbyggda de studier är som ligger bakom läkemedelsbranschens främsta kassakossor. H.C. Andersens "Flickan med svavelstickorna" och Charles Dickens "En julsaga" är klassiska mörka julsagor men ibland överträffar, som man säger, verkligheten sagans värld.
Operation av grå starr gick fel
När Birgitta, 71 år, stod inför en vanlig grå starr operation år 2014 kunde hon inte ana att det skulle leda till ytterligare fyra operationer samt att synen på det opererade ögat skulle bli sämre än den var från början.
Teater: Jag är en annan nu
Björn Runge är regissör, dramatiker och författare. Han står bakom en rad uppmärksammade iscensättningar. Bland dem märks ”Aska” av Harold Pinter på Göteborgs Stadsteater 2008. På Kulturhuset Stadsteatern har han tidigare regisserat sin pjäs ”Uppdraget” 2007, ”Nattvarden” av Lars Norén 2014, ”Gellhorn och Hemingway” av Stig Hansén 2015 och i samarbete med Göteborgs Stadsteater ”En handelsresandes död” av Arthur Miller 2015. Viola Janson, Erik Enby och Siv Wernborg var med på premiären.
Må bättre med en välbalanserad atlaskota!
Långvariga hälsoproblem som migrän, huvudvärk och tinnitus kan avhjälpas med djupgående och skonsam massage hos Atlaskotan genom ATLANTOtec- metoden.
Se upp med falsk propaganda mot kosttillskott
De globalistiska propagandatidningarna DN och Aftonbladet basunerar med synbar förtjusning ut
Italiens regering har tillfälligt stoppat den nu ett år gamla tvångsvaccinationslagen
Kan det verkligen vara sant att Italien inom kort kommer att ta bort den tvångsvaccinationslag som stiftades under sensommaren förra året? National Health Federation Swedens arbete mot tvångsvaccinering i Italien med flera länder verkar ha gett resultat. Tillsammans med 2000-Talets Vetenskap startade NHF Sweden en rörelse som fick namnet FreedomEurope och som arbetar mot tvångsvaccinering. Här kan du läsa om vad som har hänt och vad som är på gång.
Valkåseri: Röstningsånger efter klimatvalet?
Klimathysterin verkar aldrig ha varit större än inför riksdagsvalet 2018. Enligt en undersökning gjord av Ipsos på uppdrag av Dagens Nyheter tillmäts frågan samma betydelse som invandring, skola och brottslighet. DN:s förstasidor innehåller rubriker som "Klimatoptimismen kan vara livsfarlig" och "Så omvandlar du din klimatångest till handlingskraft".
Ny undersökning: Sjukvårdens resurser räcker inte till!
Över 90% av medborgarna/invånarna i södra Sverige tycker att sjukvårdens nuvarande resurser inte räcker till för att tillgodose alla sjukvårdsbehov eller för att erbjuda alla patienter bästa tänkbara vård enligt en ny undersökning.
Hemligheter från det förflutna på väg att avslöjas?
I Vetenskapens värld på SVT den 20 augusti 2018 (en repris från tidigare i år) presenteras nya fascinerande uppgifter om Cheopspyramiden, det enda kvarvarande av världens sju underverk som har stått emot jordbävningar i tusentals år.
18 strategier för behandling av vuxenakne
Tror du att finnar är något som bara ungdomar drabbas av? Tänk en gång till! Enligt The International Dermal Institute är 40 till 55 % av vuxna i åldrarna 20 till 40 år drabbade av akne och fet hud. Det innebär miljontals amerikaner och det faktum att de allra flesta dermatologer står hjälplösa utan en aning om hur man ska närma sig detta svåra och otrevliga hudproblem är ännu mer anmärkningsvärt.
Framgångsrik behandling av multipel skleros (MS) med hjälp av cellulär medicin.
Christel Krehl från Eitelborn i Tyskland diagnostiserades med Multipel Skleros (MS) för nästan 20 år sedan. Symptomen började komma 1996, varpå hon blev allt sämre.
"Dan Larhammar sprider förtal om och utmålar andra forskare som pseudovetenskapliga"
Professor Dan Larhammar har inte ens hunnit tillträda i rollen som ordförande (preses) i Kungliga Vetenskapsakademien innan han med förnyad kraft fortsätter sin till synes personliga häxjakt mot allt och alla som utmanar hans monopol på begreppet "Vetenskaplighet".
Startsida